Τι λέει ιατροδικαστής για το κοκτέιλ ναρκωτικών που ανιχνεύθηκε στη 10χρονη Μαρκέλλα

Petite Perle 300×250

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στις Αρχές η ανίχνευση κοκτέιλ κοκαΐνης με οπιούχες ουσίες στον οργανισμό της 10χρονης Μαρκέλλας, η οποία παραμένει υπό την προστασία της Εισαγγελίας Ανηλίκων σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ιατροδικαστής η οποία συμμετέχει στην ομάδα που εξετάζει τη 10χρονη μίλησε σχετικά με τον εντοπισμό των ουσιών στον οργανισμό της ανήλικης, τονίζοντας πως «είμαστε ακόμα στην αρχή της ανάλυσης».

Ειδικότερα, η Ελένη Ζαγγελίδου μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσε ότι «Από τη στιγμή που έχουν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό, πραγματικά ναι οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχουν κάποιες ψυχοτρόπες ουσίες στη μικρή.

Αυτό που μπορώ να σας πω επίσης είναι ότι είμαστε ακόμα στην αρχή της ανάλυσης και έχουμε ακόμα κάποιες μέρες μπροστά μας για να τη διεκπεραιώσουμε».«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι γενικότερα οι ουσίες αυτές δεν δίνονται ενέσιμα, σπανίως η μία από της δύο ναι, αλλά σε γενικότερο πλαίσιο δεν δίνονται ενέσιμα. Εδώ το παιδί δεν είχε τέτοια ευρήματα», συμπλήρωσε η κ. Ζαγγελίδου.

Και εκτός Θεσσαλονίκης οι αστυνομικές έρευνες

Μάλιστα, οι αστυνομικές έρευνες στρέφονται και εκτός Θεσσαλονίκης καθώς, σύμφωνα με πηγές των διωκτικών Αρχών, εξετάζεται η εκδοχή η γυναίκα αυτή να βρίσκεται σε περιφερειακή πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου διέφυγε μόλις απελευθέρωσε την ανήλικη.
Το πρόσωπο που αναζητούν οι Αρχές φαίνεται ότι προέρχεται από το ευρύτερο περιβάλλον της Μαρκέλλας και είναι γνωστό στην οικογένεια, όπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα του grtimes.gr.
Αναγνωρίστηκε δε, κατά τις ίδιες πηγές, από την ίδια την ανήλικη, ωστόσο, προς το παρόν το κίνητρο της πράξης παραμένει αδιευκρίνιστο και ενδεχομένως αυτό να αποσαφηνιστεί μόλις εντοπιστεί και εξεταστεί από τους αστυνομικούς.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ