Στις 27 Ιουνίου βγάζει Δ.Σ. η Ροδιά

Petite Perle 300×250

Το Σάββατο 27 Ιουνίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα της Κοινότητας Ροδιάς η ομάδα του χωριού θα αναδείξει το νέο της διοικητικό συμβούλιο στο οποίο θα είναι πρόεδρος εκτός απροόπτου ο Γιάννης Στρατάκης. Το συμβούλιο θα είναι 11μελες, έχουν γίνει οι σχετικές διεργασίες για να βρεθούν τα άτομα και αναμένεται να αναδειχθεί ένα ισχυρό Δ.Σ.

Το κάλεσμα της Ροδιάς στο διοικητικό συμβούλιο στις 27 Ιουνίου:

Ο Αθλητικός Όμιλος Ροδιάς μετά από Γενική Συνέλευση ανακοινώνει ότι αποφασίστηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η ομάδα μας προσκαλεί τα μέλη της αλλά τον κόσμο του χωριού να δώσει το παρών το Σάββατο 27 Ιουνίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα της Κοινότητας Ροδιάς για εκλογές και ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Δ.Σ του Αθλητικού Ομίλου Ροδιάς ακολουθεί τη νόμιμη οδό και θα πραγματοποιήσει τις εκλογές παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου. Όσοι επιθυμούν να δηλώσου συμμετοχή στις ερχόμενες εκλογές και να συμμετάσχουν στο συμβούλιο ή να βοηθήσουν με την συμμετοχή τους την ομάδα μας, μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία μέχρι και το βράδυ της Παρασκευή 26 Ιουνίου με τα εξής τηλέφωνα: 6944442367 / 6995226032

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ