Συνάντηση Ηγουμενίδη-Αρναουτάκη για τα έργα στην Κρήτη

Τελευταία Ενημέρωση:

Με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη πραγματοποίησε συνάντηση ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα, ενώ στο τραπέζι τέθηκαν τα κεντρικά θέματα της Κρήτης, μεταξύ αυτών η πορεία των μεγάλων έργων στη Κρήτη, ο ΒΟΑΚ, το νέο Αεροδρόμιο στο Καστέλι, η ενεργειακή ασφάλεια του νησιού, τα θέματα της ύδρευσης, αλλά και η αντιμετώπιση της πανδημίας σε επίπεδο Κρήτης με επίκεντρο την υγειονομική αυτάρκεια του νησιού.

Παράλληλα, ο Νίκος Ηγουμενίδης ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για τις απαντήσεις που δόθηκαν στην τελευταία επίκαιρη επερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τα θέματα της υγείας που αφορούν άμεσα την Κρήτη και το ΠΑΓΝΗ, ενώ στο τραπέζι τέθηκαν και θέματα των δήμων που μεταφέρθηκαν στον βουλευτή κατά τις περιοδείες του στο Νομό Ηρακλείου, μεταξύ αυτών και η ενίσχυση πολιτιστικών συλλόγων, τοπικών αθλητικών ομάδων και άλλων συλλογικοτήτων.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...