Λάμπαρντ: «Ενθουσιασμένος που θα έχω τον Βέρνερ στην Τσέλσι»

Petite Perle 300×250

Δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, ο προπονητής της Τσέλσι, για την μεταγραφή του Τίμο Βέρνερ στους «μπλε».

Ο Τίμο Βέρνερ, αποτελεί με κάθε επισημότητα παίκτης της Τσέλσι και όπως είναι λογικό επικρατεί ενθουσιασμός, στις τάξεις του συλλόγου. Ο προπονητής των «μπλε», Φρανκ Λάμπαρντ, από την πλευρά του τόνισε πως η μεταγραφή του, θα ενισχύσει την ομάδα και θα καταφέρει την επόμενη σεζόν, να πετύχει τους στόχους της.

«Είναι σαφώς ένας παίκτης που μας άρεσε. Τον παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης. Τον έβλεπα πριν αναλάβω καν αυτή τη δουλειά. Σίγουρα θα μας ενισχύσει. Έχει τεράστιο ταλέντο, είχε μια φανταστική σεζόν φέτος αλλά και πριν από αυτή.

Φαίνεται ότι ήταν συναρπαστικό έργο για αυτόν, επειδή προφανώς είχε και κάποιες άλλες πολύ καλές επιλογές. Το ταλέντο που έχει ο Τίμο, η προσωπικότητά του και η ταπεινοφροσύνη του, με έκαναν πραγματικά να… λάμψω όταν του μιλούσα, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα τον έχω πλέον στην ομάδα.

Υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει. Πολύς ανταγωνισμός για τους τέσσερις πρώτους, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να είμαστε στο καλύτερο επίπεδο που μπορούμε σ' αυτά τα τελευταία παιχνίδια».

πηγή: https://www.gazzetta.gr/football/premier-league

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ