Απόψε στις 8 η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Γάζι για το πρόγραμμα "Μένουμε Όρθιοι"

Petite Perle 300×250

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Μαλεβιζίου οργανώνει ανοιχτή εκδήλωση σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου στις 8.00 μ.μ., στο υπαίθριο θεατράκι του Δήμου Μαλεβιζίου στο Γάζι (πίσω από το Δημαρχείο),  για την παρουσίαση του επικαιροποιημένου προγράμματος "ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΙΙ".

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση: "Το «ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ II» -το τεκμηριωμένο πρόγραμμα άμεσων παρεμβάσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ- στοχεύει στη διασφάλιση της διατήρησης της κοινωνικής συνοχής, του σφυγμού της οικονομίας, και  της άμβλυνσης των επιπτώσεων της πανδημίας στη ζωή των ανθρώπων.

Τις βασικές πτυχές του προγράμματος θα αναλύσουν η Κατερίνα Νοτοπούλου βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, ο Ανδρέας Ξανθός βουλευτής Ρεθύμνου, πρώην υπουργός Υγείας, -Τομεάρχες αντίστοιχα Τουρισμού και Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ-, καθώς και η Μαρία Καραμεσίνη, πρώην διοικήτρια του ΟΑΕΔ, καθηγήτρια οικονομικών, εργασίας και κοινωνικής πολιτικής Πάντειου Πανεπιστημίου Αθήνας. Παρεμβαίνει το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Σπύρος Δανέλλης.

Η εκδήλωση θα ανοίξει με θεατρικό δρώμενο από την ηθοποιό-σκηνοθέτιδα του θεάτρου Μορφές, Γιάννα Κεφάλα, με τη  συμμετοχή μελών της Οργάνωσης Μαλεβιζίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Στη δίνη της κρίσης, η αλληλεγγύη και ένα σχέδιο ανάταξης με επίκεντρο τους εργαζόμενους, τους  μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους ανθρώπους της παραγωγής, της γνώσης και του πολιτισμού, αποτελεί προϋπόθεση για να διασφαλιστούν η επιβίωση και η αξιοπρέπεια τους, και να σταθεί η χώρα ΟΡΘΙΑ, με κοινωνικά δίκαιο τρόπο.

Καλούμε τους συμπολίτες μας, τους θεσμικούς παράγοντες και τους κοινωνικούς φορείς σε συμμετοχή και διάλογο!

ΥΓ: θα  τηρηθούν τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας"

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ