Κύπελλο Ελλάδας: Δυο έμπειροι Ολλανδοί διαιτητές στους επαναληπτικούς των ημιτελικών

Petite Perle 300×250

Ποιοι είναι οι δυο διαιτητές από την Elite κατηγορία της UEFA που έρχονται στην Ελλάδα για τα παιχνιδια Άρης – ΑΕΚ και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αποφάσισε τον ορισμό δύο εκ των κορυφαίων διαιτητών από την Elite κατηγορία της UEFA για τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι δύο Ολλανδοί ρέφερι, Ντάνι Μακέλι και Μπιόρν Κάιπερς έχοντας σφυρίξει σε μεγάλους ευρωπαϊκούς αγώνες, θα ταξιδέψουν στη χώρα μας για να διαιτητεύσουν τα ματς Αρης-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Ο Ντάνι Μακέλι, έχοντας για βοηθούς τους Μάριο Ντικς και Χέσελ Στέγκστα ορίστηκε στην ρεβάνς στο «Βικελίδης» μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ (24/06, 19:00). Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος θα είναι ο 4ος ενώ ο Ολλανδός Γιόακιμ Κάμφιους μαζί με τον Πολυχρόνη Κωσταρά θα βρίσκονται στο VAR και AVAR.

Στο «Καραϊσκάκης» και στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (24/06, 21:30), θα σφυρίξει ο πολύπειρος Μπιορν Κάιπερς, με βοηθούς τους Σάντερ φαν Ρέκελ, Έρβιν Ζέινστρα. Τέταρτος ορίστηκε Τάσος Παπαπέτρου και στο VAR οι Πολ φαν Μπέκελ (Ολλανδός), Ιορδάνης Απτόσογλου.

Πηγή: Gazzetta

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ