Μετά από επεισοδιακή συνεδρίαση στο Επιμελητήριο νέα γραμματέας η Αμαλία Νινιράκη

Τελευταία Ενημέρωση:

Αποχώρησαν από την συνεδρίαση οι παρατάξεις Μελισσείδη και Σφυρή

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως πως στη θέση του νέου γραμματέα εξελέγη μετά την ένταση που επικράτησε στη συνεδρίαση η κ.Αμαλία Νινιράκη.

Το κλίμα ήταν τεταμένο απόψε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, κατά την διάρκεια τηςδιαδικασίας για την εκλογή του νέου γραμματέα, μετά και την πρόσφατη παραίτηση του Μανώλη Σφυρή από την θέση.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, οι παρατάξεις του Μηνά Μελισσείδη και του Μανώλη Σφυρή κατήγγειλαν την διοίκηση των Αλιφειράκη και Φασουλάκη για ανήθικη στάση και την αθέτηση των υποσχεθέντων αναφορικά με την αθέτηση της συμφωνίας για εναλλαγή στη θέση του προέδρου και αποχώρησαν από τη διαδικασία.

Εδώ να τονίσουμε ότι το κλίμα είχε στραβώσει το τελευταίο διάστημα και είχε επέλθει “ρήξη” στους κόλπους της Διοίκησης του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου μετά και τη μη τήρηση της συμφωνίας η οποία είχε φέρει και την παραίτηση του κ Σφυρή από την θέση του γραμματέα…

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...