Την Κυριακή 28/06/20 η ετήσια Τακτική Συνέλευση και οι εκλογές του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας

Petite Perle 300×250

Την Κυριακή 28/06/20 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαμάστας θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες δύο συνελέυσεις, α) Στις 10:00 ξεκινάει η ετήσια Τακτική Συνέλευση και οι εκλογές του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας, β) Στις 12:00 η Ανοικτή Λαική Συνέλευση των φορέων της Δαμάστας επί του Σταθμού Μετατροπής.

Η πρόσκληση του Πολιτιστικού συλλόγου Δαμάστας για τις εκλογές:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας, σύμφωνα με το καταστατικό προσκαλεί τα μέλη του, να παρευρεθούν στην Τακτική Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαμάστας (Νέο Σχολείο), την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 και ώρα 10:00.

Θέματα ημερήσιας διάταξης
 Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
 Οικονομικός απολογισμός
 Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
 Γενική ενημέρωση
 Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών.
 Εκλογή εφορευτικής επιτροπής και εξελεγκτικής επιτροπής
 Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ.


Σημείωση: Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης, στις 12:00 και στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Λαϊκή Συνέλευση του Συντονιστικού των φορέων της Δαμάστας, για την εγκατάσταση του Σταθμού Μετατροπής πλησίον της Δαμάστας
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γεν. Συνέλευση θα επαναληφθεί στο ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα στις  05 Ιουλίου 2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 οπότε υπάρχει απαρτία με οσουσδήποτε παρόντες. 


Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 26/06/2020 να δηλώσουν την υποψηφιότητα τους σε οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Το Δ.Σ. απευθύνεται σε όλους τους συγχωριανούς και ιδιαίτερα στους νέους να πλαισιώσουν το Σύλλογο μας όχι μόνο με τη συμμετοχή στις δραστηριότητές του αλλά και με την υποβολή υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες του.


Πληροφορίες: Σαρρής Γεώργιος (6944420970), Περάκης Κων/νος (6942443246)

Η πρόσκληση για τη Λαϊκή συνέλευση των φορέων της Δαμάστας επί του Σταθμού Μετατροπής:

Τα Διοικητικά Συμβούλια του Συντονιστικού των φορέων της Δαμάστας , προσκαλούν τα μέλη τους, τους Δαμαστιανούς και τους φίλους της Δαμάστας, να παρευρεθούν στην Έκτακτη Λαϊκή Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαμάστας, την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 και ώρα 12:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαμάστας (Νέο Σχολείο).


Α) ΑΝΟΙΚΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΦΟΡΈΩΝ ΔΑΜΆΣΤΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ (ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΙΣ 12:00)
Θέματα:
 Ενημέρωση για το θέμα της κατασκευής και εγκατάστασης του σταθμού
μετατροπής ρεύματος σε περιοχή πλησίον της Δαμάστας, για την μεγάλη
ενεργειακή καλωδιακή σύνδεση Αττική – Κρήτη. Θα γίνει ανάλυση των
τεχνικών δεδομένων από το Πολυτεχνείο Κρήτης, Τεχνικό Σύμβουλο του
Δήμου Μαλεβιζίου σε θέματα ενέργειας και περιβάλλοντος
 Τοποθετήσεις και συζήτηση εναλλακτικού πλάνου δράσης
 Ψηφοφορία επί του προτεινόμενου πλάνου δράσης


Η παρουσία όλων κρίνεται απολύτως απαραίτητη, γιατί χρειάζεται να ενημερωθούμε όλοι μας και να αποφασίσουμε για ένα θέμα σημαντικό για το μέλλον του τόπου μας.


Σημείωση: Νωρίτερα στις 10:00 και στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί Τακτική Γενική Συνέλευση και εκλογές του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας Πληροφορίες: Σαρρής Γεώργιος (6944420970), Μαυράκης Κώστας (6977666782)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ