Αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας από την προανακριτική ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

Petite Perle 300×250

Την ίδια ώρα κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας αναφέρουν πως ο κύριος Τσίπρας διαλέγει τη θυσία Ρασπούτιν για να σώσει τον εαυτό του

Την απόφαση του να αποχωρήσει από την διαδικασία της προανακριτικής, έκανε γνωστή δια του συνηγόρου του, ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, αρνούμενος να απαντήσει σε περαιτέρω ερωτήσεις από τα μέλη της Επιτροπής.
 
Ο κ. Παπαγγελόπουλος αποχώρησε ως ένδειξη διαμαρτυρίας, αφού ολοκλήρωσε την εισαγωγική του τοποθέτηση, καθώς δεν κλήθηκαν προς κατάθεση οι μάρτυρες που είχε ζητήσει, ενώ και το αίτημα του για κατ' αντιπαράσταση εξέταση με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, δεν έγινε δεκτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει η αξιολόγηση του τελικού πορίσματος της Επιτροπής. Το τελικό πόρισμα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το επόμενο διάστημα. Την ίδια ώρα κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας αναφέρουν πως ο κύριος Τσίπρας διαλέγει τη θυσία Ρασπούτιν για να σώσει τον εαυτό του χωρίς να έχει ψελλίσει τίποτα επί τέσσερις ημέρες τίποτα για τον στενό του φίλο και συνεργάτη Νίκο Παππά.

Τι αναφέρουν πηγές της ΝΔ

«Ο κ. Παπαγγελόπουλος πήρε την μεγαλύτερη προθεσμία που έχει δοθεί ποτέ σε υπουργό ελεγχόμενο, λάμβανε έγγραφα απο την αρχή, εξετάστηκαν σειρά μαρτύρων που επιθυμούσε, κατέθεσε αδιάκοπα ακόμη και όταν κουτσομπόλευε για δυο εβδομάδες και μόλις ήρθε η ώρα των ερωτήσεων το «κεντρικό μαγαζί» υπό το φως των παραδικαστικων αποκαλύψεων επέβαλε στο "παραμάγαζο" την αποχώρηση. Ο κύριος Τσίπρας διαλέγει τη θυσία Ρασπούτιν για να σώσει τον εαυτό του χωρίς να έχει ψελλίσει τίποτα επί τέσσερις ημέρες τίποτα για τον στενό του φίλο και συνεργάτη Νίκο Παππά.

Ακόμα και μέχρι χθες ο κύριος Παπαγγελόπουλος συναινούσε στο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της κατάθεσής του (για Πέμπτη μεσημέρι) και για την διαδικασία ερωτήσεων από την Προανακριτική Επιτροπή. Προφανώς υπό τον φόβο του για νέες εις βάρος του αποκαλύψεις και μετά από τα αδιέξοδα του αποφάσισε να αθετήσει την υπόσχεση που έδωσε».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ