Υπόθεση με «μαϊμού» αρώματα: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 6

Petite Perle 300×250

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν τα έξι από τα επτά άτομα που συνελήφθησαν στο πλαίσιο της υπόθεσης που εξιχνιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες, με την παράνομη κατασκευή και διάθεση αρωμάτων διαφόρων επώνυμων εταιρειών, τα οποία διακινούνταν σε πανελλαδικό δίκτυο τουριστικών καταστημάτων. Οι έξι από τους επτά συλληφθέντες σήμερα, οδηγήθηκαν στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου, ενώ ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων που φέρεται να είχε ηγετικό ρόλο στην εγκληματική ομάδα, υποστήριξε ότι οι κατηγορίες ήταν διογκωμένες και πως εκτίμησή του είναι ότι δεν θα παραμείνουν.

Ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα θα βρεθεί αύριο και ο έβδομος κατηγορούμενος που συνελήφθη στην Αθήνα και είναι ο διευθύνων σύμβουλος εταιρείας που προμήθευε με πρώτες ύλες για την παρασκευή των αρωμάτων.

Οι έρευνες των Αστυνομικών αρχών που έφεραν στο φως την υπόθεση εκτάθηκαν σε Ηράκλειο και Αττική. Κατά τη διάρκειά τους εντοπίστηκε αποθήκη στο Ηράκλειο, στην οποία είχαν εγκαταστήσει εξοπλισμό και τη χρησιμοποιούσαν ως παρασκευαστήριο απομιμήσεων αρωμάτων. Στο χώρο μάλιστα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 1.179.018 γυάλινες συσκευασίες επώνυμων εταιριών, 1.200 λίτρα αιθυλικής αλκοόλης, 997.103 καπάκια, 997.103 βαποριζατέρ, 799.175 κουτιά συσκευασίας, 352.365 ετικέτες επώνυμων εταιριών, αλλά και χρηματικά ποσά σε διάφορα νομίσματα όπως 635.800 ευρώ, γουάν Κίνας, δολάρια Καναδά, λέι Ρουμανίας, λίρες Τουρκίας, δολάρια Χονγκ Κόνγκ, αλλά και επιταγές ποσών που ξεπερνούσαν τις 300 χιλιάδες ευρώ.

πηγή: https://www.neakriti.gr/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ