«Enjoy your stay and stay safe»: Νέα καμπάνια στα αεροδρόμια που ανοίγουν 1η Ιουλίου

Petite Perle 300×250

Στην έκδοση εννέα οδηγιών για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τη νόσο COVID-19, προχώρησε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εν όψει του ανοίγματος από την 1η Ιουλίου 41 πυλών εισόδου στη χώρα (27 αεροδρομίων, 7 χερσαίων σημείων εισόδου και 7 λιμανιών).

Κεντρικό μήνυμα της νέας ενημερωτικής καμπάνιας είναι: Απολαύστε τη Διαμονή σας – Μείνετε Ασφαλής «Enjoy your stay and stay safe».

Σκοπός της καμπάνιας, η οποία – σύμφωνα με την ΓΓΠΠ – βρίσκεται σε απόλυτη συνάρτηση με τη βάση πληροφοριών και ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, είναι η παροχή έγκυρης ενημέρωσης, ώστε το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού να γίνει με όρους ασφάλειας για όλους, επισκέπτες και μόνιμους κατοίκους στη χώρα μας.

Σημειώνεται ότι σε όλες τις πύλες εισόδου θα υπάρχει σχετική σήμανση με οδηγίες, ενώ θα μοιράζεται και έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Η καμπάνια, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την ΥΠΑ, την Fraport και το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού σε τρεις γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, έτσι ώστε όλοι όσοι εισέρχονται στην ελληνική επικράτεια να έχουν πλήρη πρόσβαση σε αξιόπιστη πληροφόρηση για τα μέτρα αυτοπροστασίας από τον κορωνοϊό.

naftemporiki.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ