Γολγοθάς δίχως τέλος για την Ιωάννα-Ένα χειρουργείο ανά 10 ημέρες

Petite Perle 300×250

Δεν έχει τέλος ο "Γολγοθάς" της Ιωάννας, της 34χρονης που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι καθώς πήγαινε στη δουλειά της το πρωί της 20ής Μαΐου.

Την ώρα που η κατηγορούμενη για την επίθεση βρίσκεται στις φυλακές και ήδη δεν βλέπει την ώρα να βγει, η άτυχη κοπέλα προετοιμάζεται για το πέμπτο κατά σειρά χειρουργείο το οποίο θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, όπως ανέφερθηκε στην εκπομπή Live News του Mega.

Η Ιωάννα θα χειρουργείται ανά δέκα ημέρες, λόγω του νεαρού της ηλικίας της και της αντοχής του οργανισμού της. Σύμφωνα με τους γιατρούς της, το προηγούμενο χειρουργείο που έγινε την περασμένη εβδομάδα πήγε καλά, με τον οργανισμό της 34χρονης να μην εμφανίζει επιπλοκές.

Κυμιωνής: "Με συγκίνησε η δύναμη που έχει αυτό το κορίτσι"

Ο διακεκριμένος Έλληνας αναπληρωτής καθηγητής οφθαλμολογίας κ. Γιώργος Κυμιωνής που εξειδικεύεται στον κερατοειδή μίλησε στο LIVE NEWS για τον αγώνα που δίνουν οι γιατροί στο Θριάσιο.

Η 34χρονη κοπέλα θα κάνει ακόμα πέντε χειρουργεία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Ο κ. Κυμιωνής μίλησε για τον σωματικό και ψυχολογικό πόνο που υποβάλλεται αυτό το κορίτσι.

Αναφορικά με τα μάτια της κοπέλας, ο καθηγητής οφθλαμολογίας έκανε λόγο "για εξαιρετική δουλειά στο Θριάσιο", ενώ σημείωσε ότι "αισιοδοξώ ότι το κορίτσι θα έχει λειτουργική όραση. Δεν έχουμε επιπλοκές. Βέβαια το βλέπουμε καθημερινά, γιατί καθημερινά το μάτι της κινδυνεύει από επιπλοκές, γι' αυτό είμαστε όλοι δίπλα της.

Το δεξί της μάτι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Στην αριστερή πλευρά, είναι συνεχόμενα τα χειρουργεία που κάνει η κυρία Καλοφώνου". Ο κ. Κυμιωνής αναφέρθηκε στη δύναμη ψυχής της Ιωάννας: "Με συγκίνησε η δύναμη που έχει αυτό το κορίτσι". Κλείνοντας, ο καθηγητής στάθηκε στα μηνύματα συμπαράστασης που έχει λάβει από ασθενείς του, προς την Ιωάννα.

ΠΗΓΗ THETOC

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ