Φασαρία στο Γυμνάσιο Γαζίου – Η αστυνομία ηρέμησε τα πνεύματα

Petite Perle 300×250

Φασαρία είχαμε νωρίς το απόγευμα στο Γυμνάσιο Γαζίου όταν μία μερίδα μαθητών του Γυμνασίου Γαζίου "μπούκαρε" στον αύλειο χώρο και επιτέθηκε λεκτικά στον προπονητή της ομάδας Χάνδακα που εκείνη την ώρα έκανε προπόνηση με μαθητές επίσης του Γυμνασίου Γαζίου.

Οι ταραξίες σύμφωνα με πληροφορίες μπήκαν στο χώρο και άρχισαν τις φωνές και τις βωμολοχίες με τον προπονητή να τους ζητάει με όμορφο τρόπο να σταματήσουν για να γίνει η προπόνηση. Αυτό δεν άρεσε στους ταραξίες μαθητές που είπαν ότι δεν θα σταματήσουν τις φωνές και αν δεν αρέσει ο τρόπος να πάρει ο προπονητής τους αθλητές και να φύγουν.

Το θέμα όμως δεν έληξε εκεί αφού ένα από τα παιδιά άρχισε να βρίζει και να πλησιάζει επιθετικά τον προπονητή και τους αθλητές. Σύμφωνα με τους αθλητές, ενώ ο "ταραξίας" μαθητής έβρισε με πολύ βαριές κουβέντες και έσπρωξε τον προπονητή, άρχισε το θέατρο του παραλόγου κρατώντας το μάγουλο του και φωνάζοντας ότι ο προπονητής χειροδίκησε εναντίον του.

Στο Γυμνάσιο Γαζίου έφτασαν γονείς των μαθητών αλλά και άνδρες του ΑΤ Μαλεβιζίου που θα προσπαθήσουν να διελευκάνουν την υπόθεση.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ