Γιορτάζει η εκκλησία Πέτρου και Παύλου στα Καλέσα (φωτογραφίες)

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Με τον πανηγυρικό εσπερινό που τελέστηκε χθες το απόγευμα ξεκίνησε ο φετινός εορτασμός, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία των πρωτοαποστόλων Πέτρου και Πάυλου στα Κάτω Καλέσα.

Σήμερα ανήμερα της εορτής των Αγίων, δεκάδες χριστιανοί από όλο το Μαλεβίζι άναψαν ένα κεράκι στη χάρη Τους.

Στη Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο ιεροκήρυκας Νικηφόρος Κουνάλης πλαισιωμένος από τον εφημέριο  Τυλίσου πατήρ Γεώργιο Μαλλιωτάκη, τον εφημέριο Κάτω Καλεσίων πατήρ Μιχαήλ Χατζάκη και Άνω Καλεσίων πατήρ Μιχαήλ Κτιστάκη.

Το παρών έδωσε και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εξυπηρέτησης Πολίτη και Επιχείρησης Χρύσα Λυρώνη.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λιειτουργίας έγινε η περιφορά της εικόνας των Αγίων γύρω από την εκκλησία και η ευλόγηση των άρτων.

Τέλος, ο εφημέριος της ενορίας πατής Μιχαήλ Χατζάκης ευχαρίστησε τους συναδέλφους του ιερείς που συνλειτούργησαν καθώς και τους πιστούς που παρευρέθηκαν και τις δύο ημέρες στη μεγάλη γιορτή.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μετά το πέρας της Λειτουργίας, τα καφενεία και η ενορία του χωριού κέρασαν όλους τους παρευρισκόμενους καφέ και γλυκά.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...