Αλμυρός: Ανανέωσαν και οι τρεις Αργεντινοί

Τελευταία Ενημέρωση:

Στον Αλμυρό θα είναι τη νέα σεζόν στη Γ εθνική και οι τρεις Αργεντινοί που ανανέωσαν με την ομάδα του Γαζίου. Ο λόγος για τους Γκονζάλο Ιρέμπα, Λέον Πιερτζακόμι και Ματίας Τσαμάρες οι οποίοι αποκτήθηκαν πέρσι κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Κώστας Κιάσσος τους είδε και πείστηκε ότι και οι τρεις μπορούν να βοηθήσουν να πραγματοποιήσει ο Αλμυρός τους στόχους που έχει θέσει.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση του Αλμυρού:

Συνεχίζουμε μαζί…


 Ο Αλμυρός ανανέωσε την συνεργασία του με τους Γκονζάλο Ιρέμπα, Λέον Πιερτζακόμι και Ματίας Τσαμάρες οι οποίοι αποκτήθηκαν πέρσι κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.


 Οι τρεις παίκτες από την Αργεντινή έχουν “πείσει” τον Κώστα Κιάσσο ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο ρόστερ της ομάδας (αγωνίζονται στο κέντρο αλλά και στην επίθεση) κατά τη διάρκεια του “Γολγοθά” της Γ Εθνικής.
 Ιρέμπα και Πιερτζακόμι “πρόλαβαν” να κάνουν 6 συμμετοχές με 90 λεπτά ενώ ο Τσαμάρες δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγω….γραφειοκρατίας με το δελτίο του.


Στην φωτογραφία (από το mpalakritis.gr) οι ποδοσφαιριστές μαζί με τα μέλη του ΔΣ και της επιτροπής μεταγραφών Γιάννη Μαυράκη κια Γιάννη Κάββαλο καθώς και με τον μάνατζερ τους, τον γνωστό παλαίμαχο διεθνή Αργεντίνο άσο Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...