Από κρανιοεγκεφαλική κάκωση ο θάνατος του 15χρονου στην Καλαμπάκα

Petite Perle 300×250

Θανατηφόρα κρανιοεγκεφαλική κάκωση από βολίδα αεροβόλου όπλου έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό του 15χρονου, που έχασε τη ζωή του την ώρα που έπαιζε με όπλο στο σπίτι του.

Έτσι, διαψεύστηκαν οι εκτιμήσεις από το οικογενειακό και στενό συγγενικό περιβάλλον του παιδιού ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από ανακοπή καρδιάς που υπέστη, λίγο μετά το χτύπημα.

Το απόγευμα της Τρίτης, θα γραφτεί ο επίλογος της τραγικής ιστορίας στην Καλαμπάκα. Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλλεί στις 6 μ.μ. της Τρίτης στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ξηροκάμπου, όπου και διακονεί ο πατέρας του, π. Αχίλλιος Καραμίντζιος.

Ο ίδιος μαζί με τη σύζυγό του και τα υπόλοιπα έξι αδελφάκια απευθύνουν παράκληση προς όλους εις μνήμην του υιού μας Αλέξανδρου αντί στεφάνων να ενισχυθεί η αποπεράτωση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας, στον Ξηρόκαμπο.

Μία στο τρισεκατομμύριο τέτοια τραγωδία

Σύμφωνα με τον βαλλιστικό εμπειρογνώμονα, Γιώργο Ραυτογιάννη, που μίλησε στην εκπομπή του Star "Αλήθειες με τη Ζήνα" η τραγωδία αυτή συμβαίνει μία στο τρισεκατομμύριο. Σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν καταγραφεί 10-15 θάνατοι από αεροβόλο όπλο, κυρίως παιδιών. Αν ο 15χρονος είχε βληθεί σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματός του, τότε θα είχε απλά τραυματιστεί ελαφρά. Μάλιστα, ο κ. Ραυτογιάννης επεσήμανε πως τα βλήμα ενός αεροβόλου όπλου δεν μπορεί να διαπεράσει τον οφθαλμό. Ως εκ τούτου, ο ίδιος εκτιμά πως το βλήμα τον βρήκε στο σημείο μεταξύ του οφθαλμού και του οστού του ματιού, το διαπέρασε και έγινε το κακό. Αυτό βέβαια μένει να επιβεβαιωθεί και από το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο οποίος θα πραγματοποιήσει αύριο τη νεκροτομή.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ