Από την Πέμπτη 2 Ιουλίου, ξεκινούν οι προβολές ταινιών και στις κλειστές κινηματογραφικές αίθουσες των Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος

Petite Perle 300×250

Στο Τεχνόπολις, εκτός των δυο θερινών κινηματογράφων που ήδη λειτουργούν καθημερινά, ξεκινούν τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφάλεια των θεατών, οι προβολέςκαι στις κλιματιζόμενες αίθουσες με πλούσιο πρόγραμμα ταινιών.

Θα απολαύσουμε, με προσιτό εισιτήριο στα 4.5€, όλες τις νέες ταινίες της θερινής περιόδου, όπως το live-actionυπερθέαμα της Disney «Mulan», τη νέα τρυφερή ταινία του Τομ Χάνκς «Ένας Υπέροχος Άνθρωπος», τις πολύ-αναμενόμενες νεανικές κωμωδίες «Όνειρα στην Καλιφόρνια» και «Ταξίδι στην Ελλάδα», την περιπέτεια-υπερπαραγωγή του Κρίστοφερ Νόλαν «Tenet», τα θρίλερ«Έκρηξη Θυμού» με τον Ράσελ Κρόου, το «Κάλεσμα 3: Ο Διάβολος με Έβαλε να το Κάνω», «Ένα Ήσυχο Μέρος 2» και πολλές άλλες ταινίες πρώτης προβολής.

Επιπλέον, το πρόγραμμα των προβολών πλαισιώνουν αγαπημένες επιτυχίες της φετινής περιόδου για όλα τα γούστα, πάντα με την κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας που προσφέρουν οι κινηματογράφοι Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος.

Για τους μικρούς φίλους του σινεμά, το θερινό πρόγραμμα του Τεχνόπολις επιφυλάσσει καθημερινά προβολές ποιοτικών ταινιών κινουμένων σχεδίων όπως τα «Φύγαμε», «Ο Πειρατής Μαυροδόντης και το Μαγικό Διαμάντι», «Γέτι Ο Χιονάνθρωπος των Ημαλαϊων», «Jumanji: Η Επόμενη Πίστα», «Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία» και πολλές άλλες ταινίες.

Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμουδάρα
Τηλεφωνικό Κέντρο: 2810 821 400 & 2810 823 813

Μπορείτε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα των προβολών στο www.texnopolis.gr.

Επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά του Τεχνόπολις.

Κάθε μέρα, για όλες τις ταινίες, εισιτήριο 4,5€ με την κάρτα μέλους και 5,5€ γενική είσοδος!

ΦΥΓΑΜΕ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Τοποθετημένο στα προάστια ενός φανταστικού κόσμου, το «Φύγαμε» αποτελεί τη νέα ταινίατων Disney/Pixar (Coco, ToyStoryκ. α.).Η ταινία, συστήνει στο κοινό δυο αδέλφια-ξωτικά που μπλέκονται σε μια απίθανη περιπέτεια για να ανακαλύψουν αν υπάρχει ακόμα μαγεία εκεί έξω. Σε ένα σύγχρονοσύμπαν,ο Ίαν και ο Μπάρλεϊ θα έχουν την ευκαιρία να φέρουν τον πατέρα τους πίσω για μια ημέρα χάρη σε ένα μαγικό ραβδί.

Ακούγονται οι φωνές των: Θανάση Κουρλαμπά, Βίνας Παπαδοπούλου, Χρήστου Θάνου

Σκηνοθεσία: Νταν Σκάνλον

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:18:30 &20:15στις αίθουσες 1 και 3.

ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ

Είδος: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – Όταν ένας βαριεστημένος συντάκτης περιοδικού «αναγκάζεται» να γράψει ένα άρθρο για τον Fred Rogers, ξεπερνάει τον όποιο σκεπτικισμό του, μαθαίνει από την καλοσύνη των άλλων, αγαπάει και συγχωρεί στην πιο όμορφη γειτονιά της Αμερικής. O Tom Hanks υποδύεται τον Mr. Rogers στην ταινία Ένας Υπέροχος Γείτονας, μια ιστορία όπου η καλοσύνη νικά τον κυνισμό.

Πρωταγωνιστούν:Τομ Χάνκς, Κρις Κούπερ, Μάθιου Ρις, Κριστίν Λάχτι

Σκηνοθεσία:Μάριαν Χέλερ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:45& 22:45 στο θερινό σινεμά Α.

SONIC Η ΤΑΙΝΙΑ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΠΑΙΔΙΚΗ/ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ – Βασισμένη στην παγκόσμια υπέρ-επιτυχημένη videogame σειρά της Sega, η ταινία «Sonic» διηγείται την ιστορία του γρηγορότερου σκαντζόχοιρου του κόσμου, καθώς απολαμβάνει το νέο του σπίτι στη Γη. Σε αυτή τη live-action περιπετειώδη κωμωδία, ο Σόνικ και ο νέος καλύτερος φίλος του Τομ συνεργάζονται από κοινού για να υπερασπιστούν τον πλανήτη.

Πρωταγωνιστούν: Τζιμ Κάρει, Τζέιμς Μάρσντεν, Τίκα Σούμφτερ

Σκηνοθεσία: Τζεφ Φάουλερ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 19:00στην αίθουσα 5.

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Είδος: ΚΩΜΩΔΙΑ – Σχεδόν δέκα χρόνια μετά το πρώτο τους ταξίδι στη βόρεια Αγγλία, ο Steve και ο Rob αναλαμβάνουν μια τέταρτη και τελευταία ταξιδιωτική αποστολή. Αυτήν τη φορά ξεκινούν από την αρχαία Τροία και κατευθύνονται προς την Ελλάδα, στα βήματα του Οδυσσέα προς την Ιθάκη μετά το τέλος του Τρωικού Πολέμου…

Πρωταγωνιστούν:Στιβ Κούγκαν, Ρόν Μπράιτον, Ρεμπέκα Τζόνσον, Κλέρ Κίλαν

Σκηνοθεσία:Μάικλ Γουόντερμποτομ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:45 & 22:45 στο θερινό σινεμά Β.

Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είδος: ΘΡΙΛΕΡ – Παγιδευμένη σε μια βίαιη σχέση, η Σεσίλια Κας καταφέρνει να αποδράσει μέσα στη νύχτα και να εξαφανιστεί. Όταν όμως ο βάναυσος πρώην σύντροφος της αυτοκτονεί και της αφήνει ως κληρονομιά ένα μεγάλο μέρος της τεράστιας περιουσίας του, η Σεσίλια υποψιάζεται ότι πρόκειται για παγίδα…

Πρωταγωνιστούν: Ελίζαμπεθ Μος, Στόρμ Ρίντ, Άλντιτς Χότζ, Χάριετ Ντάιερ, Όλιβερ Τζάκσον

Σκηνοθεσία: Λι Γουάνελ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:22:15στην αίθουσα 3.

BADBOYSFORLIFE

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ – Το απίθανο δίδυμο ξαναχτυπά στους δρόμους του Miami με ένα καινούργιο φιλμ δράσης. Οι γνώριμοι μπάτσοι του Μαϊάμι θα μπλέξουν σε νέες περιπέτειες γιατί και ο κόσμος το θέλει αλλά κυρίως γιατί μπορούν! Οι badass ντεντέκτιβ πρέπει να συλλάβουν έναν αμείλικτο εκτελεστή και μεγαλέμπορο ναρκωτικών, και αναμένονται εκρηκτικά σκηνικά!

Πρωταγωνιστούν: Γουίλ Σμιθ, Μάρτιν Λόρενς, Αλεξάντερ Λούντβιγκ, Βανέσα Χάντζενς

Σκηνοθεσία: Άντι Άρμπι

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:30 στην αίθουσα 1.

ΟΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ

Είδος: ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ – Μία απολαυστική ιστορία μυστηρίου, γεμάτη ανατροπές, παραπλανητικά στοιχεία, αγωνία και αινίγματα που κινείται μεθοδικά ανάμεσα σε διάφορα κινηματογραφικά είδη, που ξεπερνά το κλασικό ερώτημα του «ποιος είναι ο ένοχος» ανάμεσα σε εννέα εσώκλειστους υπόπτους για να διηγηθεί μία καλοστημένη ιστορία αυτοδικίας που κλιμακώνεται συνεχώς, με τον Έλληνα Μανώλη Μαυροματάκη, μέλος ενός υπέροχα επιλεγμένου cast.

Πρωταγωνιστούν: Λάμπερτ Γουίλσον, Όλγα Κιριλένκο, Ρικάρντο Σκαρμάτσιο, Εντουάρντο Νοριέγκα

Σκηνοθεσία:Λέγκις Λόινσαντ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30 στην αίθουσα 1.

JUMANJI: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΙΣΤΑ

Είδος: ΚΩΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ – Στο Jumanji: Η Επόμενη Πίστα, η παρέα επιστρέφει, αλλά αυτή τη φορά το παιχνίδι έχει αλλάξει. Επιστρέφοντας πίσω στο Jumanji για να σώσουν έναν δικό τους, ανακαλύπτουν πως τίποτα δεν είναι αυτό που περίμεναν. Οι παίκτες θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν άγνωστες και ανεξερεύνητες πίστες από τις άγονες ερήμους μέχρι τα χιονισμένα βουνά, για να μπορέσουν να δραπετεύσουν και να βγουν νικητές.

Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον (The Rock), Τζακ Μπλάκ, Ντάνι Γκλόβερ, Νικ Τζόνας, Ντάνι Ντε Βίτο, Κάρεν Τζίλαν, Μόργκαν Τένερ, Άλεξ Γουλφ

Σκηνοθεσία: Τζέικ Κάσνταν

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:

• Μεταγλωττισμένο: 19:00 στην αίθουσα 4.

• Με υπότιτλους: 21:15 στην αίθουσα 4.

JOKER

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ – Πάντα μόνος ανάμεσα στο πλήθος, ο Άρθουρ Φλέκ αναζητά να συνδεθεί. Καθώς περιφέρεται στην εχθρική Γκόθαμ, ο Άρθουρ φοράει δύο μάσκες. Τη μία τη βάφει ο ίδιος στο πρόσωπο του κάθε πρωί που δουλεύει ως κλόουν. Τη δεύτερη δεν μπορεί να τη βγάλει ποτέ. Είναι η μεταμφίεση που κρύβει τη μάταιη προσπάθεια του να γίνει μέρος του κόσμου γύρω του.

Πρωταγωνιστούν:Χοακίν Φοίνιξ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Φράνσις Κόνροϊ, Μάρκ Μαρόν, Μπιλ Κάμπ

Σκηνοθεσία: Τόντ Φίλιπς

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 21:30 στην αίθουσα 5.

ΓΕΤΙ Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ– Όταν η έφηβη Γι συναντάει ένα νεαρό Γέτι στην ταράτσα του διαμερίσματός της στην Σαγκάη, μια φιλία ξεκινάει και μαζί με τους ατίθασους και άτακτους φίλους της Τζιν και Πενγκ, του δίνουν το όνομα «Έβερεστ» και ξεκινάνε μαζί του ένα μαγευτικό ταξίδι.

Ακούγονται οι φωνές των: Γιώργου Κωνσταντίνου, Μαίρη Συνατσάκη, Ίαν Στρατή κ. α.

Σκηνοθεσία: Τζίλ Κάλτον

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:15 στην αίθουσα 3.

Μαλικούτη 18-20, Κέντρο

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2815 103 102 & 2810 821 400

www.kornaros.gr

Επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά του Βιτσέντζος Κορνάρος.

Κάθε μέρα, για όλες τις ταινίες, εισιτήριο 4,5€ με την κάρτα μέλους και 5,5€ γενική είσοδος!

Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

Είδος: ΚΩΜΩΔΙΑ – Σε μια μικρή πόλη της Ελλάδας, όταν το ερωτικό πάθος διασταυρώνεται με την απληστία για το χρήμα, τα πτώματα αρχίζουν να στοιβάζονται το ένα μετά το άλλο και η «Ωραία Κοιμωμένη» Όλγα δεν θα μάθει ποτέ από τι πραγματικά έχει γλιτώσει.

Πρωταγωνιστούν:Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Βαγγέλης Μουρίκης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Οικονομίδης

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:30.

ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ

Είδος: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – Όταν ένας βαριεστημένος συντάκτης περιοδικού «αναγκάζεται» να γράψει ένα άρθρο για τον Fred Rogers, ξεπερνάει τον όποιο σκεπτικισμό του, μαθαίνει από την καλοσύνη των άλλων, αγαπάει και συγχωρεί στην πιο όμορφη γειτονιά της Αμερικής. O Tom Hanks υποδύεται τον Mr. Rogers στην ταινία Ένας Υπέροχος Γείτονας, μια ιστορία όπου η καλοσύνη νικά τον κυνισμό.

Πρωταγωνιστούν: Τομ Χάνκς, Κρις Κούπερ, Μάθιου Ρις, Κριστίν Λάχτι

Σκηνοθεσία: Μάριαν Χέλερ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ