Ενδιαφέρον Πρίαμου Ιερωνυμάκη για την προεδρία της ΚΕΟΣΟΕ

Ενδιαφέρον για τη θέση του προέδρου στην ΚΕΣΟΕ έχει εκδηλώσει ο πρόεδρος της Οργάνωσης Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης Πρίαμος Ιερωνυμάκης.

Όπως είπε στη Φωνή του Μαλεβιζίου ήδη ενημέρωσε για την πρόθεση του το νύν πρόεδρο της Κοινοπραξίας, Χρήστο Μάρκου, ζητώντας του μάλιστα να τον στηρίξει ώστε να υπάρξει αλλαγή σελίδας στην ΚΕΟΣΟΕ.

«Θέλω να πάμε στις εκλογές ενωμένοι κι όχι διχασμένοι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ Ιερωνυμάκης και πρόσθεσε πως η Κοινοπραξία πρέπει να προχωρήσει σε μια αλλαγή καθώς εδώ και χρόνια κινείται με βήμα σημειωτόν.

«Νομίζω πως μπορώ σε αυτή την κρίσιμη καμπή, που έχουμε μπροστά μας αναμπέλωση κι ένα σωρό άλλα ζητήματα ανοικτά, όπου πρέπει να παρέμβουμε δυναμικά, ότι μπορώ να προσφέρω» υπογραμμίζει ο κ Ιερωνυμάκης.

Αξίζει ν αναφέρουμε πως η Κρήτη από τους 24 ψήφους στη ΚΕΟΣΟΕ διαθέτει τους 4, οπότε για την εκλογή προέδρου απαιτείται στήριξη οργανώσεων και εκπροσώπων και από άλλες περιοχές της χώρας.

Να σημειώσουμε πως μέχρι  τις 31 Οκτωβρίου  έχει δώσει παράταση το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με σχετική ρύθμιση, στα όργανα των διοικήσεων των Αγροτικών, Κτηνοτροφικών, καθώς και των Γυναικείων Συνεταιρισμών, ώστε να προχωρήσουν σε εκλογικές διαδικασίες.

Πρόκειται για τη δεύτερη παράταση που έδωσε το ΥπΑΑΤ καθώς ήδη έχει προηγηθεί μια παράταση από τον Μάρτιο. Αυτό επί της ουσίας σημαίνει ότι πρέπει έως τότε να διεξαχθούν εκλογές, ώστε από 1ης Νοεμβρίου να υπάρχουν νέες διοικήσεις.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ