ΕΠΟ: Πέρασε με 55 θετικές ψήφους ο οικονομικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός της Ομοσπονδίας

Petite Perle 300×250

Με 55 ψήφους υπέρ, τον Ολυμπιακό να ψηφίζει αρνητικά και αρκετές ΠΑΕ απούσες ολοκληρώθηκε και η ψηφοφορία για τον οικονομικό απολογισμό και τον προϋπολογισμό, που όπως και ο διοικητικός πέρασε.

Σχετικά με την έγκριση οικονομικού απολογισμού ο Ολυμπιακός και ορισμένες Ενώσεις ψήφισαν αρνητικά. Απόντες από την διαδικασία ήταν οι ΟΦΗ, Άρης αλλά και οι Αστέρας, ΑΕΛ, Παναιτωλικός, Βόλος και Πανιώνιος. Από τις Ενώσεις η Ηλεία ψήφισε όχι για συγκεκριμένους κωδικούς, στον προϋπολογισμό όχι και στα άλλα παρών. Το Ηράκλειο όχι για συγκεκριμένους κωδικούς, η Κεφαλονιά παρών, η Λακωνία ναι αλλά όχι στις αμοιβές της ΚΕΔ και ενώ όχι έδωσαν το Λασίθι, ο Πειραιάς και τα Χανιά.

Στο σύνολο είχαμε: 55 ναι, 6 όχι και 1 παρών.Επί του προϋπολογισμού τώρα στο σύνολο είχαμε: 55 ναι, 6 όχι (αρχικά είχαν ανακοινωθεί 5 όχι) και 1 λευκό. Οι ψήφοι που δεν ήταν θετικοί ήταν: Αστέρας απών, Ατρόμητος λευκό, Ολυμπιακός όχι, Ηλεία όχι, Ηράκλειο όχι, Λακωνία όχι ως προς στις δαπάνες της ΚΕΔ μόνο, Λασίθι όχι, Πειραιάς όχι και όχι και από τα Χανιά.

πηγή: https://www.gazzetta.gr/


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ