Παράπονα στα Καλέσα για την καθυστέρηση στα έργα ανάπλασης

Τελευταία Ενημέρωση:

Στα όρια της απελπισίας έχουν φτάσει οι καταστηματάρχες στα Κάτω Καλέσα που υφίστανται τις επιπτώσεις από τα έργα ανάπλασης που εκτελούνται από το Δήμο Μαλεβιζίου στον οικισμό τους.

Το παράπονο τους είναι ότι οι εργασίες που έχει αναλάβει η ΔΕΥΑΜ για την αντικατάσταση παροχών ύδρευσης και αποχέτευσης καθυστερούν υπερβολικά.

Μάλιστα τονίζουν ότι περνάνε μέρες χωρίς να κάνει την εμφάνιση του κάποιος εργαζόμενος, με συνέπεια να είναι άγνωστο το πότε θα μπορέσει ο εργολάβος που έχει αναλάβει την ανάπλαση να πιάσει δουλειά.

Η σκόνη αλλά και η άσχημη αισθητική εικόνα στο κέντρο του χωριού έχει φέρει μεγάλη πτώση του τζίρου στα μαγαζιά που ζητούν από τη δημοτική αρχή να αναλάβει πρωτοβουλίες για να προχωρήσει πιο γρήγορα το έργο.

Θα πρέπει ο Δήμος να επωμιστεί τις ευθύνες του και προσωπικά ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας από τον οποίο ζητούν να αναλάβει τις σχετικές πρωτοβουλίες.

Οι κάτοικοι των Καλεσών θέλουν και υποστηρίζουν το έργο αρκεί να βλέπουν ότι προχωρούν οι εργασίες σε καθημερινή βάση.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...