«Έφυγε» από την ζωή ο πρώην αναλυτής της Εθνικής, Σταμάτης Αντωνίου (pcic)

Petite Perle 300×250

Στο πένθος βύθισε το ελληνικό ποδόσφαιρο ο χαμός του Σταμάτη Ανωνίου μόλις στα 42 του χρόνια, με τον Έλληνα αναλυτή να έχει περάσει κι από την Εθνική ομάδα.

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Σταμάτης Αντωνίου που ήταν μέλος του τεχνικού τιμ της Εθνικής ως αναλυτής, «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία μόλις 42 χρόνων από εγκεφαλικό ανεύρασμα. Ο Αντωνίου, άφησε πίσω του τρεις κόρες και την γυναίκα του Σοφία Κοτρίδη, κόρη του αείμνηστου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Μπάμπη Κοτρίδη.

Εκτός από την Εθνική, είχε αγωνιστεί και στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στον οποίο υπήρξε και τεχνικός διευθυντής. Η ομάδα του Χαϊδαρίου, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε:  «Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας για την απώλεια του Σταμάτη Αντωνίου, στην οικογένειά του και στην οικογένεια του Θρίαμβου Χαϊδαρίου. Ο Σταμάτης υπήρξε για χρόνια μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας του γειτονικού Θριάμβου, γείτονάς μας στη Γρηγορούσα, και παιδικός μας φίλος. Κρίμα…».

Στο τραγικό αυτό συμβάν, αναφέρθηκε και ο Γρηγόρης Μπίζας, γυμναστής της Εθνικής και φίλος του Αντωνίου. «Έφυγες νωρίς αγοράκι μου και βιαστικά.

Θα θυμάμαι πάντα αυτό το παιδί τον Σταμάτη τον Αντωνίου, τον αναλυτή της εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου. Θα τον θυμάμαι για τη δουλειά που έκανε, για το θάρρος που είχε να λέει την γνώμη του άφοβα όταν πίστευε ότι εξυπηρετούνταν το κοινό συμφέρον. θα τον θυμάμαι για το πόσο πολύ αγαπούσε την εθνική ομάδα. Μα περισσότερο για το πόσο επιτυχημένος οικογενειάρχης ήταν και πόσο πολύ αγαπούσε την οικογένεια του. Για την οικογένεια σου φιλαράκι μου να είσαι υπερήφανος όπως και αυτοί θα πρέπει να είναι για εσένα.

Εδώ έφθασες στο υψηλότερο επίπεδο και θέλω να πιστεύω ότι εκεί που πας θα συναντήσεις ακόμη υψηλότερο επίπεδο και συνθήκες να ασχολείσαι με αυτό που τόσο αγαπάς.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ συνεργάτη μου, συνάδερφέ μου ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ θα σε θυμάμαι πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά.

πηγη: https://www.gazzetta.gr/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ