Στο πλευρό των εργαζομένων και επαγγελματιών του τουρισμού ο Χάρης Μαμουλάκης

Τελευταία Ενημέρωση:

Με πολλά προβλήματα η έναρξη της τουριστικής περιόδου

Με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου και τις διαμαρτυρίες εργαζομένων του κλάδου, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Το μπάχαλο στον τουρισμό συνεχίζεται και οι «επιτυχίες» του Υπουργού κ. Θεοχάρη και του «επιτελικού» κράτους του κ. Μητσοτάκη, δεν έχουν τέλος. Μόλις το Σάββατο 27/6, ανακοίνωσαν ως προϋπόθεση για να ταξιδέψει κάποιος προς την χώρα μας, τη συμπλήρωση της Φόρμας Εντοπισμού Επιβατών (Passenger Locator Form). Δεν αρκεί που η διαδικασία ανακοινώθηκε την τελευταία στιγμή (άλλες χώρες όπως η Κύπρος το έχουν ανακοινώσει ένα μήνα πριν), η ιστοσελίδα travel.gov.gr υπολειτουργεί, είναι διαθέσιμη μόνο στα Αγγλικά ενώ πολλοί απ’ όσους κατάφεραν να ολοκληρώσουν την εγγραφή, δεν έλαβαν ποτέ το πολυπόθητο qr code, οπότε δεν τους επιτρέπεται να ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Αποτέλεσμα, οι ακυρώσεις να πέφτουν βροχή!

Την ίδια στιγμή, οι εργαζόμενοι και οι επαγγελματίες του τουρισμού γίνονται δέκτες της Κυβερνητικής αδιαφορίας και με τις κινητοποιήσεις τους προσπαθούν να περισώσουν ό,τι μπορούν. Βρισκόμαστε στο πλευρό τους, αντιλαμβανόμαστε την αγωνία τους και συνεχίζουμε με κάθε τρόπο τις πιέσεις μας έτσι ώστε να δοθούν λύσεις στα δίκαια αιτήματά τους»

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...