Αρναουτάκης: «Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει την προσπάθεια των ανθρώπων του τουρισμού»

«Η περιφέρεια Κρήτης πάντα στηρίζει την προσπάθεια των ανθρώπων του τουρισμού, θέλουμε να δώσετε μια ιδιαίτερη βοήθεια προς τους εργαζόμενους και θεωρώ πως μπορούμε κάποια επιμέρους προβλήματα που υπάρχουν να τα αντιμετωπίσουμε γιατί πάνω απ' όλα μας ενδιαφέρει ο άνθρωπος», επεσήμανε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, σήμερα το απόγευμα από το Ηράκλειο, στη διάρκεια της σύσκεψης των φορέων του τουρισμού παρουσία του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη.

Ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι είναι αναγκαία η σύγκλιση απόψεων ανάμεσα σε εργοδότες και εργαζόμενους, ότι είναι σημαντικό να υπάρχει καλή συνεργασία όπως έχει δομηθεί μέχρι σήμερα. Και τόνισε ότι στο προηγούμενο χρονικό διάστημα με τους παράγοντες και τους φορείς του τουρισμού βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα και δίνοντας λύσεις σε μια δύσκολη περίοδο. Ζήτησε δε από τον κ. Θεοχάρη να στηρίξει την επίλυση των προβλημάτων εισηγούμενος θετικά στους συναδέλφους του υπουργούς.

Ο κ. Αρναουτάκης ευχαρίστησε όλα τα Διοικητικά Συμβούλια όλων των κλάδων τουρισμού γιατί, όπως τόνισε, απέδειξαν όλο το προηγούμενο διάστημα ότι ξέρουν να συνεργάζονται αποτελεσματικά.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ