Ετοιμάζει "βόμβα" με Μπαπέ η Μάντσεστερ Σίτι!

Πολύ βαθιά θα βάλει το χέρι θα βάλει η Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να φέρει στο "Έτιχαντ" φέτος το καλοκαίρι τον Κιλιάν Μπαπέ.

Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου. Τα έχει όλα. Ταχύτητα, τεχνική κατάρτιση, το γκολ, τη δημιουργία. Και πάνω απ' όλα είναι πολύ μικρός σε ηλικία. Αυτό το ξέρει όλος ο… ντουνιάς.

Γι' αυτούς τους λόγους -και όχι μόνο- η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θέλει να τον χάσει. Δεν το σκέφτεται καν σαν ενδεχόμενο. Τα τελευταία χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ακουστεί πως έχει επαφές μαζί του. Ότι η Λίβερπουλ τον έχει από κοντά με τον Γιούργκεν Κλοπ να… καλοβλέπει την περίπτωσή του.

Καμία όμως δεν έχει κάνει κάτι παραπάνω. Αυτό δηλαδή που θέλει να πράξει άμεσα φέτος το καλοκαίρι η Μάντσεστερ Σίτι. Οι "πολίτες" χάνουν έναν από τους πιο ποιοτικούς τους παίκτες. Τον Λερόι Σανέ, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με την Μπάγερν Μονάχου και το μόνο που απομένει είναι το τυπικό κομμάτι, ώστε να ολοκληρωθεί το deal.

Οι Άγγλοι σκέφτονται όχι απλά να ενισχυθούν στην επίθεση, καλύπτοντας το κενό του Γερμανού εξτρέμ. Αλλά να κάνουν ένα από τα μεγαλύτερα "μπαμ" του φετινού καλοκαιριού!

Πάει για το μεγάλο… κόλπο με τον Μπαπέ η Σίτι!

Τα πράγματα δεν είναι απλά. Σε καμία μεταγραφή δεν είναι. Πόσο μάλλον στην περίπτωση του Κιλιάν Μπαπέ. Ειδικά από τη στιγμή που ανήκει σε μία ομάδα, Παρί Σεν Ζερμέν, που δεν έχει ανάγκη από χρήματα. Έχει ήδη χρήματα. Και μάλιστα πολλά. Πάρα πολλά.

Γι' αυτό το λόγο η Μάντσεστερ Σίτι ποντάρει… αλλού. Στον Πεπ Γκουαρντιόλα. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αγγλικά ΜΜΕ ο Ισπανός τεχνικός έχει ξεκινήσει ήδη το "ψηστήρι" στον Γάλλο επιθετικό. Θέλει να τον κάνει να νιώσει αρκετά σημαντικός και να του επισημάνει ότι μαζί του η ομάδα θα περάσει στο επόμενο επίπεδο. Μία άλλη εποχή.

Το project δεν φαίνεται άσχημο για τον νεαρό φορ, ο οποίος έχει μπει ήδη σε σκέψεις. Άλλωστε δεν είναι πολλοί αυτοί που θα έλεγαν όχι σε μία… κρούση του Γκουαρντιόλα. Αυτό που είναι δύσκολο είναι να τα βρουν οι δύο σύλλογοι στο οικονομικό κομμάτι.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ