Ικανοποιημένος ο Χατζησεβαστός από την ποιότητα του camp

Του Αντώνη Στρατάκη

Δεν έκρυβε την ικανοποίηση του ο προπονητής της Δαμάστας Γιάννης Χατζησεβαστός για την επιτυχία που είχε το camp που διοργάνωσε η ομάδα του.

" Τα παιδιά που πήραν μέρος στο camp είναι όλα τους ταλαντούχα, έδειξαν τις δυνατότητες που έχουν και με ικανοποίησαν με την αγωνιστική τους παρουσία. Για το επίπεδο της Γ εθνικής βέβαια είναι λίγα αυτά που τώρα μπορούν να ανταποκριθούν αλλά θα κοιτάξουμε κάποια που ξεχωρίσαμε, να τα πάρουμε και να τα δώσουμε κάπου να παίξουν για να βελτιωθούν" μας δήλωσε ο Γιάννης Χατζησεβαστός.

Από την πλευρά που επειδή παρακολούθησα τη δεύτερη μέρα ρου camp ξεχώρισα αρκετά παιδιά. Αυτός που φάνηκε πανέτοιμος να παίξει στη Δαμάστα είναι ο Μύρων Ζερβός του Ρωμανού ο οποίος παίζει σε πολλές θέσεις και μάλλον θα αποκτηθεί άμεσα όπως και ο Γιάννης Κόκκινος του Αθλόπολις, ένας εξαιρετικός φορ.

Άριστες εντυπώσεις ακόμα άφησε ο 16χρονος Γιάννης Βαρβεράκης, το 10αρι του Λίντο, ένας τεχνίτης μέσος  με γλυκιά πάσα που αν αποκτηθεί θα παραχωρηθεί δανεικός. Γενικά όλα τα παιδιά ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και μπήκαν στο σημειωματάριο του προπονητή της Δαμάστας για τα επόμενα χρόνια, όσα από αυτά δεν αποκτήσει η ομάδα τα δικαιώματα τους.   

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ