Μήνυμα αισιοδοξίας για τον τουρισμό από τον υπουργό Χάρη Θεοχάρη

Petite Perle 300×250

Μήνυμα αισιοδοξίας για τη νέα τουριστική σεζόν που ξεκίνησε σε τουριστικούς προορισμούς όπως η Κρήτη μόλις χθες, μετέφερε φθάνοντας στο Ηράκλειο χθες το βράδυ, ο υπουργός τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Όπως δήλωσε στο αεροδρόμιο, ζητούμενο μας είναι η ασφάλεια για τους Έλληνες και τους επισκέπτες μας καθώς και η ποιότητα, που αποτελούν τα στοιχήματα της χρονιάς.

Όσο για τους ελέγχους στους ταξιδιώτες ανέφερε πως είναι μια απλή διαδικασία που θα τελειώσει γρήγορα και όσο μπορούμε θα το κάνουμε με αποτελεσματικό τρόπο.

Ο ίδιος υπεραμύνθηκε των ξενοδοχείων καραντίνας, γύρω από τα οποία υπάρχει γκρίνια, υποστηρίζοντας πως αποτελούν κρίκο στην αλυσίδα ασφάλειας που προσφέρει η χώρα μας κάνοντας την ελκυστική για διακοπές στους τουρίστες από το εξωτερικό.

Φθάνοντας χθες το βράδυ στο Νίκος Καζαντζάκης ο κ Θεοχάρης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΚΗ και εκπροσώπους των ξενοδοχουπαλλήλων και των οδηγών τουριστικών λεωφορείων, που νωρίτερα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Ο υπουργός δεσμεύθηκε πως θα δει τα αιτήματα τους και από τη μεριά του το Υπουργείο του θα βοηθήσει όπως μπορεί στην ικανοποίηση τους. Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν και είχαν μια πρώτη συνάντηση με τον Υπουργό ο Περιφερειάρχης Κρήτης και ο Δήμαρχος Ηρακλείου.

Σήμερα ο κ Θεοχάρης μεταβαίνει στον Άγιο Νικόλαο για συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς ενώ το μεσημέρι επιστρέφει στο Ηράκλειο για να δει το δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και ακολούθως τους τουριστικούς φορείς του νομού Ηρακλείου. Το πρόγραμμα του θα συνεχιστεί αύριο με συναντήσεις σε Χανιά και Ρέθυμνο

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ