Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Υπουργό Τουρισμού Χ. Θεοχάρη

Συνάντηση Περιφερειάρχη Στ. Αρναουτάκη με τον Υπουργό Τουρισμού Χ. Θεοχάρη στη Περιφέρεια

Στον στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας Κρήτης για την ανάπτυξη του τουρισμού τη δεκαετία 2020-2030 αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ενημερώνοντας τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη κατά την επίσκεψη του στη Περιφέρεια Κρήτης πριν από λίγο.

Ο Περιφερειάρχης ανέφερε, ότι, η Περιφέρεια Κρήτης σε στενή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους επιστημονικούς φορείς του νησιού αλλά και του τουρισμού για την πρόληψη του covid-19, ανοίγουν με ασφάλεια τη τουριστική περίοδο στο νησί.

Από την πλευρά του ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Σταύρο Αρναουτάκη και τους συνεργάτες του για την προετοιμασία που έχει γίνει από την Περιφέρεια για την έναρξη της τουριστικής περιόδου στο νησί, που προσφέρεται -όπως είπε- ειδικά την παρούσα περίοδο για 12μηνο τουρισμό.

Είναι εθνικό καθήκον, ανέφερε ο κ. Θεοχάρης, να τηρηθούν τα πρωτόκολλα ασφαλείας για την προστασία εργαζομένων και τουριστών.

Στην συνάντηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο βουλευτής Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης, ο γ.γ. του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, οι εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι τουρισμού Κυριάκος Κώτσογλου, εθελοντισμού Γεωργία Μηλάκη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ