Αγριες μέλισσες: Το συγκλονιστικό φινάλε και τα νέα πρόσωπα στο Διαφάνι

Το φετινό τέλος από τις «Άγριες Μέλισσες» θα γραφτεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στο 125ο επεισόδιο, ωστόσο το κανονικό φινάλε του πρώτου κύκλου θα το δούμε από Σεπτέμβριο και για ακόμη 26 επεισόδια. Στην αρχή της επόμενης σεζόν, λοιπόν, θα δούμε το τέλος του Θωμά Κυπραίου (Γιάννης Στάνκογλου), ενώ θα αποχωρήσουν δύο ηθοποιοί, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, που υποδύεται τη Θεοδοσία, τη σύζυγο του Λάμπου και ένα ακόμα πρόσωπο.

Ο δεύτερος κύκλος, που μας μεταφέρει στο 1965, συνοδεύεται από αλλαγές και νέα πρόσωπα, αρκετά των οποίων σε μόνιμους ρόλους στο καστ. Μεταξύ άλλων, εντάσσεται στη σειρά ο βραβευμένος ηθοποιός, Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος θα εισβάλλει στη ζωή της Λενιώς. Εντωμεταξύ, σύμφωνα με παλιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Δανάη Μιχαλάκη, η Δροσωθα συνεχίσει να βρίσκεται στη σειρά, αλλά δεν θα μένει πλέον στο Διαφάνι.

Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει και μάλιστα παραγματοποιούνται με εντατικούς ρυθμούς καθώς η επιθυμία της παραγωγής και του ΑΝΤ1 είναι στο χρονικό σημείο έναρξης της σειράς το φθινόπωρο που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει με τη μορφή τηλεταινίας να υπάρχει έτοιμο ήδη μεγάλο στοκ γυρισμένων επεισοδίων. Για το λόγο αυτό, τα γυρίσματα των «Άγριων Μελισσών» θα διακοπούν μόνο για λίγες ημέρες μέσα στον Αύγουστο. 

Χωρισμός και επανασύνδεση

Η Ελένη ζητά από τον Θωμά να χωρίσουν οριστικά και μεταξύ τους θα ακολουθήσει μια τεράστια σύγκρουση. «Δεν μπορώ να δώσω αλλού την καρδιά μου, αυτή ανήκει στον Λάμπρο» του λέει και αργότερα συναντιέται με τον δάσκαλο, λέγοντάς του πως αποφάσισε να είναι μαζί του. Ο Κυπραίος καταρρέει, αλλά αποφασίζει να μην εκβιάσει την Ελένη με το ένοχο μυστικό του φόνου για να είναι μαζί. Δύσκολες στιγμές θα ζήσει και η Ανέτ. Ο γιος της ο Μελέτης την «πουλάει» και τάσσεται με το μέρος του Δούκα σε όλα. Η Ανέτ καταλαβαίνει πως χρειάζεται μεγάλη υπομονή για να κερδίσει τον γιο της.

Επιπλοκές στη γέννα 

Η στιγμή που η Δρόσω θα γεννήσει φτάνει. Στην απομονωμένη αγροικία βρίσκονται η Ελένη, ο Φανούρης, η Μυρσίνη και φυσικά η Ρίζω που θα ξεγεννήσει το παιδί. Ο τοκετός ξεκινά, αλλά δεν εξελίσσεται ομαλά… Το παιδί βγαίνει ανάποδα, κάτι που εκείνη την εποχή σήμαινε πιθανό θάνατο για τη μητέρα ή το παιδί, ή και για τους δύο. Τα πράγματα επιδεινώνονται ραγδαία και ειδοποιείται ο Νικηφόρος να πάει στο σπίτι.

Η Ελένη βλέποντας τον κίνδυνο αρχίζει να ουρλιάζει στη Ρίζω «σώσε τη μητέρα!». Η Δρόσω απαντά ξέπνοα «όχι εμένα, σώστε το παιδί». Επικρατεί πανικός και η Ρίζω προτείνει να μεταφερθεί η Δρόσω στο νοσοκομείο της Λάρισας. Τελικά το μωρό θα γεννηθεί και η Δρόσω θα επιβιώσει. Ενα υγιέστατο αγοράκι έρχεται στον κόσμο. Δεν θα μείνει για πολύ στα χέρια της μητέρας του.

Η Δρόσω παίρνει με λυγμούς την απόφαση να αποχωριστεί το μωρό της και εκείνο να μεγαλώσει με την Ασημίνα και τον Νικηφόρο. Με ένα πανούργο σχέδιο της Μυρσίνης και μεγάλο κίνδυνο να αποκαλυφθεί η αλήθεια, το μωρό μεταφέρεται από την αγροικία στο σπίτι της Ελένης, όπου υποτίθεται ότι γεννά η Ασημίνα. Εκείνη θα πάρει το μωρό στην αγκαλιά της. Η Δρόσω είναι καταρρακωμένη, αλλά πιστεύει πως έκανε το καλύτερο για την ευτυχία του παιδιού της. Λίγο μετά τη μεταφορά του νεογέννητου αγοριού θα συμβούν τραγικές καταστάσεις.

Ο Κυπραίος προβαίνει σε μια πράξη για να χωρίσει την Ελένη με τον Λάμπρο. Ο δάσκαλος σοκάρεται και δεν ξέρει αν θα πρέπει να συνεχίσει τη σχέση του με τη Σταμίρη. Την ίδια στιγμή ένα απρόσμενο γεγονός φέρνει και πάλι στην επιφάνεια την υπόθεση της δολοφονίας του Σέργιου.

Αυτήν τη φορά όλα δείχνουν πως το μυστικό των τριών αδελφών για τη νύχτα του φόνου θα αποκαλυφθεί… Αυτή θα είναι για φέτος και η τελευταία σκηνή των «Αγριων μελισσών», που θα επιστρέψουν την επόμενη σεζόν στη συχνότητα του ΑΝΤ1. 


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ