Δύο σημαντικά έργα από τον Δήμο Ηρακλείου και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Mε χρηματοδότηση από το Εθνικό σκέλος του Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης

Συνάντηση για τις ανάγκες του συντονισμού υλοποίησης δύο σημαντικών έργων πραγματοποιήθηκε στη Λότζια. Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι του Δήμου Ηρακλείου και του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου ενώ συζητήθηκε ο σκοπός, το περιεχόμενο και οι επιμέρους ενέργειες που απαιτούνται για την έναρξη τους. Πρόκειται για τα έργα:

«Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης – Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2018–2019» και «Εξατομικευμένη ψυχοκοινωνική παρέμβαση και συμβουλευτική για τις μαθησιακές δυσκολίες».

Τα έργα χρηματοδοτούνται από το Εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο Δήμος Ηρακλείουεκπροσωπήθηκε από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών κ Ρένα Παπαδάκη, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς κ. Νίκο Αγγελάκη και από υπηρεσιακά στελέχη. Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο εκπροσώπησαν η Επίκουρη Καθηγήτρια Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας και Διευθύντρια του Εργαστηρίου LaHeRS, κ. Μαρία Παπαδακάκη ως επιστημονικά υπεύθυνη των δύο έργων, και ο Λέκτορας Τμήματος Διοίκησης και Τουρισμού κ. Γεώργιος Απλαδάς.

Στη συνάντηση αναπτύχθηκε ένας ουσιαστικός διάλογος σχετικά με το περιεχόμενο, την οργάνωση και την υλοποίηση των έργων, και κατατέθηκαν σημαντικές προτάσεις προκειμένου τα δύο έργα να αποφέρουν σημαντικά οφέλη για τους δημότες που έχουν ανάγκη και να οδηγήσουν σε καινοτόμες υπηρεσίες.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ