Επιμόρφωση εργαζομένων σε αεροδρόμια και λιμάνια

Συζητήθηκε χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης η επερώτηση – πρόταση  του Περιφερειακού Συμβούλου Νίκου Χρονάκη προς τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη Σταύρο με  θέμα την Ένταξη  σε  Επιμορφωτικό Πρόγραμμα «Κορωνοϊός (SARS-CoV-2) – Προφύλαξη και μέτρα πρόληψης»  όλων των  εργαζομένων των κλάδων που εργάζονται στα Λιμάνια και Αεροδρόμια της Κρήτης».

Είχε προηγηθεί ωστόσο στο Περιφερειακό Συμβούλιο που έγινε 4 Ιουνίου 2020 προφορική πρόταση του κ. Χρονάκη με θέμα  την Ένταξη σε  Επιμορφωτικό Πρόγραμμα «Κορωνοϊός (SARS-CoV-2) – Προφύλαξη και μέτρα πρόληψης» των εργαζόμενων όλων των κλάδων που εργάζονται στα Λιμάνια και αεροδρόμια της Κρήτης» που είναι πύλες εισόδου για την Κρήτη.

 Ως Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης και Τακτικό μέλος του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ηρακλείου χαιρετίζω με ικανοποίηση την απάντηση  του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη, όπου αποφάσισε  να ενταχθούν στο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα «Κορωνοϊός (SARS-CoV-2) – Προφύλαξη και μέτρα πρόληψης» όλοι οι  εργαζόμενοι  των κλάδων που εργάζονται στα Λιμάνια και αεροδρόμια της Κρήτης» καθώς επίσης και άλλοι κλάδοι , έτσι ώστε να διασφαλιστεί με τον καλύτερο τρόπο η υγεία αυτών, των οικογενειών τους αλλά και όλων των Κρητικών από την πανδημία που συνεχίζει να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι στον αγώνα κατά της Πανδημίας ώστε να πάμε στην επόμενη μέρα με το μικρότερο δυνατόν κόστος σε όλα τα επίπεδα. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ