Σκωτσέζικο ντους από την Βρετανία! Τελικά μας έβαλαν στην λευκή λίστα

Η Ελλάδα τελικά δεν είναι στην κόκκινη λίστα της Βρετανίας με τις χώρες που υποχρεούνται οι ταξιδιώτες τους να μπουν σε καραντίνα.

Με άλλα λόγια οι ταξιδιώτες από την Ελλάδα προς την Βρετανία δεν θα είναι υποχρεωμένοι φτάνοντας εκεί να μπαίνουν σε 14ημερα καραντίνα. 

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε η λίστα με τις χώρες που από τις 10 Ιουλίου θα γίνονται δεκτοί στην Βρετανία οι ταξιδιώτες τους χωρίς να έχουν υποχρέωση 14ημερης αυτοαπομόνωσης.

Ανάμεσα σε αυτές είναι και η Ελλάδα παρά το γεγονός ότι νωρίτερα ο υπουργός Μεταφορών της Βρετανίας Γκραντ Σαπς είχε δηλώσει ότι η Ελλάδα δεν θα περιλαμβανόταν σε αυτό τον κατάλογο.

«Η Ελλάδα δεν θα περιληφθεί αρχικά στον κατάλογο επειδή έχει δηλώσει πως θα επανεξετάσει το δικό της σύστημα στις 15 Ιουλίου. Δεν μπορεί να υπάρξει αμοιβαιότητα με την Ελλάδα πριν από τις 15 Ιουλίου και αυτό είναι ένα ζήτημα της ίδιας της Ελλάδας», είχε δηλώσει.

Σύμφωνα με το Skynews και το BBC, εκτός της λίστας είναι: οι ΗΠΑ, η Σουηδία, το Μεξικό, η Βραζιλία, η Ρωσία, το Ιράν, η Ινδία, το Πακιστάν, και το Μπανγκλαντές.


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ