Βαπτίζει τα παιδιά του ο Πρόεδρος της Ροδιάς Γιάννης Στρατάκης

Τελευταία Ενημέρωση:

Μεταξύ των συντέκνων και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης

Αύριο Κυριακή στις 6.00μμ στο γραφικό ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στη Ροδιά ο Πρόεδρος του χωριού Γιάννης Στρατάκης με τη σύζυγο του Σοφία θα βαπτίσουν τα τρία παιδιά τους.

Σίγουρα στιγμές χαράς για την οικογένεια του προέδρου. Μεταξύ των συντέκνων θα είναι ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης και η δικιά μας δημοσιογράφος και υπεύθυνη του δημιουργικού στη Φωνή Μαλεβιζίου Λίτσα Τσαντηράκη.

Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει γλέντι στο Κτήμα Αρχοντικό με το κρητικό συγκρότημα των Γιώργου και Νίκου Στρατάκη και τις απαιτούμενες προφυλάξεις λόγω κορωνοιού.

Να επισημάνουμε ότι ο Μάκης Βορίδης βρίσκεται με τη σύζυγο και τα παιδιά του από την Πέμπτη στο Ηράκλειο, ενώ χθες το βράδι του παρέθεσε γεύμα ο σύντεκνος Γιάννης Στρατάκης στο σπίτι του στη Ροδιά.

Επίσης να τονίσουμε ότι ειδικός συνεργάτης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης είναι ο πατέρας του προέδρου της Ροδιάς και υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Ν.Ηρακλείου Ανδρέας Στρατάκης.

Δείτε την πρόσκληση της βάπτισης:

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...