Λογοδοσμένη εδώ και 4,5 χρόνια είναι η Ιωάννα Μαλέσκου!

Ο σύντροφος που κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Η Ιωάννα Μαλέσκου, όπως αποκαλύφθηκε, καταφθάνει στην Αθήνα για να υπογράψει με τον ΣΚΑΙ. Η όμορφη Κρητικιά έχει φροντίσει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, ωστόσο το Youweekly.gr σήμερα θα σας κάνει κάποιες αποκαλύψεις αφού… φέρεται να είναι τρελά ερωτευμένη και λογοδοσμένη εδώ και 4,5 χρόνια με έναν άντρα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου που κατάγεται από την Πρέβεζα, σπούδασε Παιδαγωγικά στη Θεσσαλονίκη και εγκαταστάθηκε ως δασκάλα δημοτικού στο νησί της Κρήτης είναι 29 χρονών και το instagram profile της φτάνει τους 64.000 followers.

Με το που ορκίστηκε και πήρε πτυχίο, η Ιωάννα έφυγε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Κρήτη. Η δασκάλα Ιωάννα αρχίζει να μετατίθεται πλησιάζοντας το Ηράκλειο. Τότε κάποιος γνωστός την προσέγγισε και την παρότρυνε να δοκιμάσει την τύχη της σε διαγωνισμό ομορφιάς και κάπως έτσι δήλωσε συμμετοχή.

Το 2017 λοιπόν η Ιωάννα Μαλέσκου στέφεται «Μις Κρήτη».

Η αποκάλυψη για τον επί 4,5 χρόνια σύντροφο της Ιωάννας Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου σύντροφος

Η παρουσιάστρια δεν κρύβει ότι ο έρωτας την έκανε να μείνει στην Κρήτη, καθώς εδώ και 4,5 χρόνια είναι λογοδοσμένη. Μάλιστα, ο σύντροφός της, Κωστής, υπεύθυνος στην τεχνική υπηρεσία στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, έκανε βόλτες έξω από το σχολείο για να την γνωρίσει κι εκείνη, επειδή τον είδε να οδηγεί ακριβό αμάξι, νόμιζε πως «ήταν από αυτούς τους χωριάτες που ήθελαν να κάνουν επίδειξη»!

«Η Κρήτη κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Τόπος ευλογημένος! Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Άλλωστε η Ελλάδα μας έχει αδιαμφισβήτητα σε κάθε γωνιά της αμέτρητες -συχνά κρυμμένες- ομορφιές!», λέει σε συνέντευξή της στο creteonair

YOUWEEKLY

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ