Με υψηλές παρουσίες ολοκληρώθηκαν τα βαπτίσια στη Ροδιά(φωτο)

Petite Perle 300×250

Στο κέντρο Αρχοντικό και τους υπέροχους χώρους του πραγματοποιήθηκε η δεξίωση που παρέθεσαν για τα βαπτίσια των παιδιών τους ο πρόεδρος της Ροδιάς Γιάννης Στρατάκης και η σύζυγος του Σοφία.

Το σκηνικό και η διακόσμηση είχε φτιαχτεί από νωρίς και έτσι με την έλευση των καλεσμένων όλα λειτούργησαν άψογα, με το σέρβις και την εξυπηρέτηση να είναι σε υψηλά στάνταρ. Η πρόγευση είχε δοθεί από το ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου όπου σε κατάλληλα διαμορφωμέμο χώρο σιγοψηνόταν τα γουλίδια με το αντικριστό από έμπειρους μάστορες.

Στο τράπεζι του συντέκνου Υπουργού Μάκη Βορίδη παρακάθισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο Βουλευτής Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης. Το παρών έδωσε και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης τον οποίο είδαμε αρκετά κεφάτο και συνομίλησε με πάρα πολύ κόσμο που ήθελε να εκμεταλευτεί την ευκαιρία και να τον δει από κοντά. Διακρίναμε ακόμη τον Αντιπεριφεριάρχη Πρωτογενή Τομέα Μανώλη Χνάρη, ενώ στο τραπέζι του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα βρισκόταν οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Πετούσης, Μιχάλης Αλμπαντάκης, Χαράλαμπος Κουτσογιάννης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Γιάννης Βάμβουκας και ο Πρόεδρος του Κρουσώνα Φώτης Τρυπιδάκης.

Από την αντιπολίτευση του Δήμου Μαλεβιζίου παρευρέθηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι Άρης Σαλούστρος, Δημήτρης Τζεδάκης, Φίλλιπας Σαββάκης και ο Πρόεδρος της Αχλάδας Γιώργος Πεδιώτης.

Από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς οι νονοί και νονές που έφεραν σε πέρας την αποστολή τους φροντίζωντας και την τελευταία λεπτομέρεια,ενώ ήταν και στην πρώτη γραμμή της διασκέδασης με το συγκρότημα των Γιώργου και Νίκου Στρατάκη σέρνοντας το χορό.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ