Καναδάς: Ο πρωταθλητής Τιερί Πελερίν κατηγορείται για παιδεραστία

Petite Perle 300×250

Ο 22χρονος πρωταθλητής της γυμναστικής, Τιερί Πελερίν, με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017, καθώς και του περασμένου Μάρτιου στο Μπακού, έρχεται αντιμέτωπος με τον νόμο, με βαρύτατες κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα.

Την περασμένη Πέμπτη η αστυνομία συνέλαβε τον 22χρονο αθλητή από το Κεμπέκ στον οποίο ασκήθηκαν κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα κατά ανηλίκων. Μάλιστα, τα δύο φερόμενα θύματα του ήταν ηλικίας μεταξύ 10 και 12 ετών

Ειδικότερα ο νεαρός γυμναστής, κατηγορήθηκε για εννέα αδικήματα, συμπεριλαμβανομένης της παιδεραστίας και της παιδικής πορνογραφίας.

Ο Πελερίν λόγω της αθλητικής του δραστηριότητας ερχόταν συχνά σε επαφή με ανήλικους αθλητές, ενώ φέρεται να χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαπράξει τα εγκλήματα αυτά, όπως δήλωσε η αστυνομία στο Levis, Que., Νότια της πόλης του Κεμπέκ.

Ο πρωταθλητής μετά την καταβολή εγγύησης 1.500 δολαρίων θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 11 Σεπτεμβρίου, ωστόσο μέχρι τότε του απαγορεύτηκε να επικοινωνήσει με τα θύματά του χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο, φωτογραφικές μηχανές ή βιντεοκάμερες.

πηγη:   https://www.protothema.gr/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ