Στα δικαστήρια η ΕΙΟ με τον Νίκο Κακλαμανάκη

Τελευταία Ενημέρωση:

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΠΕ η Ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία έκανε αγωγή και ζητά 100.000 ευρώ από τον Ολυμπιονίκη. Η αντίδραση Αυγενάκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κρατικού ΑΠΕ η ΕΙΟ κατέθεσε αγωγή κατά του Νίκου Κακλαμανάκη και ζητά από εκείνον το ποσό των 100.000 ευρώ. 

Τον περασμένο Νοέμβριο και στο πλαίσιο της συζήτησης του αθλητικού νόμου, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, κάλεσε μεταξύ άλλων αθλητών και τον Νικόλα Κακλαμανάκη, προκειμένου να τοποθετηθούν σχετικά.

Ο Ελληνας Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοϊας, υποστήριξε ενώπιον της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, την πεποίθηση, πως με τον νέο αθλητικό νόμο, θα αντιμετωπισθούν παθογένειες, οι οποίες ταλανίζουν τον αθλητισμό της χώρας μας εδώ και δεκαετίες.

Τα παραδείγματα που χρησιμοποίησε ο Κακλαμανάκης εις βάρος της ομοσπονδίας, δυσαρέστησαν τους διοικούντες την ΕΙΟ, οι οποίοι στα τέλη Νοεμβρίου 2019, του απέστειλαν εξώδικο, ενώ τον περασμένο Ιούνιο κατέθεσαν αγωγή στα πολιτικά δικαστήρια. 

Άμεση ήταν η αντίδραση του Λευτέρη Αυγενάκη στο άκουσμα της υπόθεσης.  “Είναι θλιβερό, εκτός αθλητικού πνεύματος & αξιών, να σύρεται στα δικαστήρια από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας ο Νίκος Κακλαμανάκης. Ο κάθε Ολυμπιονίκης δεν είναι “πρότυπο” μόνο για τα μετάλλια του, αλλά και για το θάρρος της γνώμης του”, έγραψε στο twitter o υφυπουργός ο οποίος έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στη γνώμη του Νίκου Κακλαμανάκη. 

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...