Ο Κουράκης και με τη Βούλα στον Αλμυρό

Petite Perle 300×250

Ο Αλμυρός έκανε δικό του τον Άκη Κουράκη τον οποίο ήθελε πολύ ο Κώστας Κιάσσος όπως είχαμε γράψει πριν από 1.5 μήνα (δείτε εδώ). Η μεταγραφή του 20αχρονου επιθετικού ολοκληρώθηκε στο "στρατηγείο" του Αλμυρού, που είναι το γραφείο του Πολύδωρου Σταματάκη όπου ο Κουράκης είπε το ναι με συνοπτικές διαδικασίες.

 Το εντυπωσιακό είναι ότι λίγο πριν πάει στο ραντεβού με τον Αλμυρό ο Άκης Κουράκης είχε πρόταση μέσω του μάνατζερ του από μεγάλη ομάδα της Βόρειας Ελλάδας αλλά ο ίδιος προτίμησε να πάει στον Αλμυρό, αφού τον έπεισε το πλάνο που του είχε αναλύσει ο Κώστας Κιάσσος στο οποίο ο ίδιος θα έχει εξέχουσα θέσει. Ο Κουράκης παρά το νεαρό της ηλικίας του πήγε στο ραντεβού μόνος του χωρίς τον πατέρα του αν και ο Νίκος Κουράκης κλήθηκε από τον τεχνικό διευθυντή του Αλμυρού Γιάννη Κάββαλο να παραστεί, αλλά αρνήθηκε να πάει αφού ήθελε η ευθύνη της επιλογής να ανήκει αποκλειστικά στον γιό του.

Οι παράγοντες ου Αλμυρού εντυπωσιάστηκαν από το ότι ο Άκης δεν μπήκε σε διαπραγματεύσεις και συμφώνησε αμέσως στα χρήματα που του πρότεινε ο Αλμυρός, ενδεικτικό ότι κοιτάει σε αυτή την ηλικία (και καλά κάνει) πρώτα να παίξει ποδόσφαιρο και τα χρήματα είναι δευτερεύοντα. "Είναι πολύ ώριμο παιδί για την ηλικία του και θα κάνει σπουδαία καριέρα" μου τόνισαν οι παράγοντες του Αλμυρού μετά την ευτυχή κατάληξη της υπόθεσης.

Να τονίσουμε ότι για τον Κουράκη ενδιαφέρθηκαν και άλλες ομάδες από τον κρητικό όμιλο της Γ εθνικής αλλά ο ίδιος δεν μπήκε στη διαδικασία συζήτησης μαζί τους αφού ο στόχος του ήταν να πάει στον Αλμυρό, όπως και έγινε τελικά.  

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ