Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο γυμναστήριο-πρότυπο

Petite Perle 300×250

Με τον αγιασμό που τελέστηκε το βράδυ της Τετάρτης ξεκίνησε και επίσημα πλέον η λειτουργία του υπέρ-σύγχρονου γυμναστηρίου που δημιούργησε ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο του.

Πρόκειται για ένα πραγματικό στολίδι για τον Κρουσώνα το οποίο αγκάλισε ήδη με θέρμη η τοπική κοινωνία. Το παρών έδωσαν εκ μέρους του δήμου Μαλεβιζίου οι αντιδήμαρχοι Γρηγόρης Φασουλάκης και Μπάμπης Κουτσογιάννης και ο πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννης Μαρής. Ακόμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης και ο εκπρόσωπος του επίσης βουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη, ο Μάνος Παπαντωνακης. Επίσης τον Βουλευτή της Ν.Δ. Μάξιμο Σενετάκη εκπροσώπησε ο Γιώργος Καδιανάκης.

Παρόντες ήταν ακόμα ο πρόεδρος του Κρουσώνα Φώτης Τριπιδάκης, ο Βαγγέλης Παπαγγελής που εκπροσώπησε την ΕΠΣΗ και από την ομάδα της Δαμάστας έδωσαν το παρών ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Νικηφόρος και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Νίκος Ανδρεαδάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Κώστας Μπουμάκης αφού ευχαρίστησε όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους τόνισε "Το εγχείρημα μας ήταν μεγάλο, ήθελε πολύ δουλειά και "θράσος" να το πω έτσι για να φτιαχτεί αυτό το στολίδι. Ευχαριστώ όσους βοήθησαν από περιφέρεια, Δήμο, βουλευτές και γενικά όσους μας βοήθησαν σε αυτή τη δύσκολη αλλά ωραία προσπάθεια".  

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ