Θύμα κλοπής έπεσε γνωστός πολιτικός παράγοντας του Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Γνωστός πολιτικός παράγοντας του Ηρακλείου, όπως αποκάλυψε το Livetalks, έπεσε θύμα κλοπής την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι του – Tο αντιλήφθηκε πολύ αργότερα, από τις κάμερες ασφαλείας

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε γνωστός πολιτικός παράγοντας του Ηρακλείου. 
Ο γνωστός Ηρακλειώτης έπεσε θύμα κλοπής από άνδρα που βρέθηκε μέσα στο σπίτι του την ώρα που ο ίδιος κοιμόταν στον καναπέ του σαλονιού του και η σύζυγός του στην κρεβατοκάμαρα! 

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν – σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή "Βασικά, καλημέρα σας" του Livetalks– o ιδιοκτήτης του σπιτιού, λόγω της ζέστης είχε αφήσει ανοιχτή την μπαλκονόπορτα και είχε αποκοιμηθεί στον καναπέ. 
Ο άγνωστος δράστης, όπως όλα δείχνουν, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός αυτό και μπήκε στο σαλόνι, αρπάζοντας την τσάντα του κοιμώμενου Ηρακλειώτη, ενώ άνοιξε και διάφορα συρτάρια, αναζητώντας χρήματα και αντικείμενα αξίας. 
Στη συνέχεια αποχώρησε, ακολουθώντας τον "δρόμο" από τον οποίο είχε μπει στο σπίτι.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή ώρες αργότερα, όταν ο πολιτικός παράγοντας αναζητώντας την τσάντα του θέλησε να δει τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού! Τότε, ανακάλυψε, με τρόμο, ότι την ώρα που αυτός κοιμόταν ο διαρρήκτης "αλώνιζε" ακριβώς δίπλα του! 

Για την υπόθεση ενημερώθηκε φυσικά η αστυνομία, που εξετάζει το υλικό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του θρασύτατου διαρρήκτη!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ