Συγχαρητήρια Σ. Βαρδάκη για τη λειτουργία του γυμναστηρίου Κρουσώνα

Τελευταία Ενημέρωση:

Με αφορμή τα εγκαίνια λειτουργίας του δημοτικού Γυμναστηρίου στον Κρουσώνα, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης δήλωσε:

«Η συμβολή της Διοίκησης στην επανεκκίνηση της λειτουργίας του δημοτικού Γυμναστηρίου που βρίσκεται στο γήπεδο της Ομάδας του ΠΑΟ Κρουσώνα, ήταν καθοριστικής σημασίας, συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο να μας εκπλήσσει ευχάριστα, για την άρτια οργάνωση που διαθέτει, στέλνοντας άλλο ένα μήνυμα υπέρ του υγιή αθλητισμού, Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Διοίκηση και ειδικά στον πρόεδρο κ. Κώστα Μπουμάκη, που με πολύ προσπάθεια, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα στολίδι για την περιοχή του Κρουσώνα, ένα χώρο άθλησης για όλους.

Εύχομαι μία πετυχημένη αγωνιστικά περίοδο για την Ομάδα και καλή δύναμη στον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο ώστε να συνεχίσουν με κάθε τρόπο τόσο την αναβάθμιση του Συλλόγου, όσο και την αθλητική αναβάθμιση της περιοχής».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...