Το Κλειστό Γυμναστήριο Λίντο απέκτησε σύγχρονο και εντυπωσιακό φωτισμό.

Τελευταία Ενημέρωση:

Συνεχίζονται οι εργασίες στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ. Αυτή τη φορά μπήκε νέος εντυπωσιακός φωτισμός στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, με τη διοίκηση να υπόσχεται πολλά ακόμα έργα.

Η ανακοίνωση του ΕΑΚΗ:

Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τη Διοίκηση του ΕΑΚΗ είχαμε δεσμευτεί σαν ομάδα, να θέτουμε στόχους και να τους επιτυγχάνουμε. Άλλοτε εύκολα, άλλοτε δύσκολα. Ακόμα και έτσι, η χαρά της επιτυχίας είναι μεγαλύτερη. Στην προσπάθεια αυτή καταλυτικό ρόλο παίζουν όλοι! Οι εργαζόμενοι, οι εξωτερικοί συνεργάτες, τα σωματεία οι αθλητές, οι γονείς. Καθένας με το ρόλο του. Ακόμα και η αναγνώριση των προσπαθειών και ο καλός λόγος μας αρκεί και συμβάλει για την δύσκολη συνέχεια…Ο νέος εντυπωσιακός φωτισμός του Κλειστού Γυμναστηρίου Λίντο μετά απο πολλά πολλά χρόνια είναι γεγονός. Το ιστορικότερο κλειστό της πόλης αρχίζει να αποκτά την αίγλη που του αξίζει. Είμαστε ακόμα στην αρχή…και θα συνεχίσουμε.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...