Μανώλης Μετζάκης: Τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους μαθητές

Petite Perle 300×250

Ο διευθυντής του Φροντιστηρίου "ΚΥΚΛΟΣ" στο Γάζι για τις επιτυχίες των μαθητών

Ανακοινώθηκαν σήμερα από το Υπουργείο Παιδείας οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών εξετάσεων και μπήκε έτσι  τέλος στην αγωνία των μαθητών οι οποίοι κατά γενική ομολογία έζησαν την πιο δύσκολη και αμφιλεγόμενη χρονιά των τελευταίων ετών.

Εμείς στο φροντιστήριο «ΚΥΚΛΟΣ» συγχαίρουμε με όλη μας την καρδιά τους μαθητές μας για τις επιτυχίες τους και ιδιαίτερα εκείνους που κατέβαλαν το μέγιστο της προσπάθειάς τους και πέτυχαν το απόλυτο  100% !!!

Συγχαρητήρια βέβαια αξίζουν σε όλους τους μαθητές από το Μαλεβίζι, ενώ τους ευχόμαστε κάθε πρόοδο σε ότι και αν επιλέξουν να κάνουν στη ζωή τους!

Σε αυτό το σημείο καλό θα ήταν να επισημάνουμε πως λόγω της απουσίας των συντελεστών βαρύτητας τη χρονιά αυτή, οι μαθητές καλό θα ήταν να μην κάνουν συγκρίσεις με τις περσινές βάσεις , καθώς αναμένεται διαφορετική διακύμανση των βάσεων για φέτος.

Τέλος, το φροντιστήριο μας θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή ομιλία μέσω της νέας μας πλατφόρμας με θέμα τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, τη  Δευτέρα 13/07 και ώρα 19.00. Οποιοσδήποτε επιθυμεί να την παρακολουθήσει μπορεί να επικοινωνήσει με τη γραμματεία του φροντιστηρίου μας για κωδικούς εισόδου στην πλατφόρμα.

Τηλέφωνο  επικοινωνίας: 2810821883

Email: [email protected]

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ