Ο Μιχάλης Χουστουλάκης για τα πρακτικά της δια περιφοράς συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου

Petite Perle 300×250

Η επιμονή τόσο του Προέδρου κ.Καλλέργη, όσο και – προφανώς – του Δημάρχου κ.Μποκέα στις διά περιφοράς συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου δεν είναι απλά γραφική και γελοία.

Αποδείκνύει την συνολική αντιδημοκρατική τους αντίληψη για τη δημοκρατία και το διάλογο, την περιφρόνηση για τη λειτουργία των εκλεγμένων συλλογικών οργάνων.

Τρείς μηνες μετά τις αντιδημοκρατικές Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που με πρόσχημα τον κορωνοϊό εφεραν «προσωρινά» μέτρα περιορισμού των δημοκρατικών διαδικασιών, βάζουν σκοπό να μείνουν  μόνιμα.Οι δημοτικοί μας άρχοντες στο Μαλεβίζι, δεν βρήκαν χρόνο (!) να ψάξουν και να βρούν ένα μεγάλο χώρο (κλειστό η ανοικτό) που θα μπορούν να γίνονται ζωντανές, ανοικτές συνεδριάσεις με δυνατότητα παρουσίας πολιτών και μαζικών φορέων, τηρώντας ταυτόχρονα ΟΛΑ τα αναγκαία μέτρα προστασίας !

Αντίθετα βολεύτηκαν με τις δια περιφοράς συνεδριάσεις  και τις αστείες τηλεδιασκέψεις ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ, αποκλείοντας δηλαδή σε κάθε φορέα να φέρει και να υποστηρίξει τα προβλήματά του.Ενώ,την ίδια στιγμή παίρνουν με άνεση αποφάσεις υπέρ του κεφαλαίου και εις βάρος του λαού, όπως έγινε με την απόφαση για την ηλεκτρική διασύνδεση και το πέρασμα του καλωδίου απο τη Δαμάστα. Αυτό τους ενδιαφέρει πάνω απ΄ όλα.

Φασιστικής έμπνευσης τακτικές που η Λαϊκή Συσπερείρωση αποδοκιμάζει έντονα.Φέρνουν τη δημοτική αρχή στην ίδια γραμμή με την κυβέρνηση που απαγορεύει τις διαδηλώσεις για να φιμώσει το λαό που διαμαρτύρεται όταν δεν μπορεί να ζήσει, όταν από το υστέρημά του διοχετεύονται τεράστια κονδύλια στο μεγάλο κεφάλαιο.

Η Λαϊκή Συσπείρωσησε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν θα συμμετέχει στη σημερινή «συνεδρίαση» που στην ουσία κλιμακώνει την «κατάργηση» του δημοτικού συμβουλίου Μαλεβιζίου ως συλλογικού οργάνου.

Οδημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης

ΧΟΥΣΤΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

10/07/2020

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ