Σήμερα η ανοιχτή συνέλευση της Οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ

Petite Perle 300×250

Ανοιχτή συνέλευση διοργανώνει σήμερα Παρασκευή, 10 Ιουλίου, στην πλατεία Παναγίτσας, η Οργάνωση Μελών (ΟΜ) Μασταμπά Ατσαλένιου του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, με τη συμμετοχή των τοπικών βουλευτών του κόμματος.

Ειδικότερα, στη διάρκεια της συνέλευσης θα γίνουν εισηγήσεις από τους βουλευτές Σωκράτη Βαρδάκη, Νίκο Ηγουμενίδη και Χάρη Μαμουλάκη, καθώς επίσης από το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και πρώην βουλευτή Σπύρο Δανέλλη.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα.

Στη συνέλευση θα συζητηθεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία «Μένουμε όρθιοι», για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας. Θα συζητηθούν επίσης η πορεία του κόμματος προς το συνέδριο, θέματα πολιτικής επικαιρότητας αλλά και ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν να πραγματοποιήσουν τη συνέλευση σε ανοιχτό χώρο, ώστε να τηρηθούν τα μέτρα πρόληψης της πανδημίας του κορονοϊού.

Παράλληλα καλούν τους δημοκρατικούς πολίτες του Ηρακλείου να συμμετάσχουν στη συνέλευση, να ακούσουν τις εισηγήσεις των βουλευτών και να καταθέσουν τις απόψεις τους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ