Αιφνίδιος θάνατος για το Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών του ΠΑΓΝΗ

Petite Perle 300×250

Αύριο Κυριακή στις 11.00 το πρωί το ύστατο χαίρε στον Ι.Ν. της Αναστάσεως στο Νέο Κοιμητήριο

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 61 ετών άφησε το πρωί του Σαββάτου ο Παναγιώτης Κονιδάκης, Διευθυντής των Διοικητικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, από τα πιο έμπειρα και αγαπητά στελέχη του νοσηλευτικού ιδρύματος. 

Σύμφωνα με την πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ έκανε αγροτικές εργασίες με τον γιο του σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου. Άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο προκειμένου να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο, όπου όμως απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Η είδηση του ξαφνικού χαμού του προκάλεσε θλίψη σε συνεργάτες και φίλους, που μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον Διευθυντή, ο οποίος – όπως λένε οι πληροφορίες – δεν αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. 

Το αντίο από τον Αντιπεριφερειάρχη Λάμπρο Βαμβακά:

Φίλε Αδελφέ Παναγιώτη καλοστραθιά …Έφυγες σήμερα ξαφνικά σαν αστραπή από τη ζωή δίπλα στον Αντώνη σου στα αγαπημένα σου χωράφια που τόση ζωή σου έδιναν ….Σε ευχαριστώ για την αγάπη, την φιλία , την οικογενειακή σχέση , την εκτίμιση, την συνεργασία που μου πρόσφερες όλα αυτά τα χρόνια .. Στη αγαπημένη σου – αγαπημένη μας Ρένα τον Αντώνη την Κατερίνα και τα αδέλφια σου τα θερμά μου συλλυπητήρια καλή δύναμη και υγεία να έχουν να σε θυμούνται να σε θυμόμαστε ….Θα ψαλεί απόψε Τρισάγιο στον Άγιο Λουκά στο ΠαΓΝΗ στις 8 το βράδυ πριν την μεταφορά του στο σπίτι του

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ