«Λύγισε» η Ιωάννα Τούνη αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια για το ροζ βίντεο

Petite Perle 300×250

Η Ιωάννα Τούνη μιλά για πρώτη φορά σε βίντεο στο κανάλι της στο Youtube για το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από τρία χρόνια με εκείνη, από μια προσωπική της στιγμή.

«Νομίζω πως το να μιλήσω για αυτό το θέμα, ήταν ότι πιο δύσκολο έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ήταν κάτι που απέφευγα με κάθε τρόπο -για χρόνια- μέχρι σήμερα… Πλέον το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και "αναγκάζομαι" να τοποθετηθώ δημόσια, καθώς δεν μπορώ να επιτρέψω στο εξής όλοι να μιλάνε για εμένα και εγώ να σκύβω το κεφάλι.
Πριν με κρίνεις προσπάθησε να ακούσεις με την καρδιά σου και να νιώσεις με την ψυχή σου….
Περιμένω να ακούσω τις σκέψεις σας …
Θα διαβάσω όλα τα σχόλια (όπως πάντα❤️).», αναφέρει στην εισαγωγή του βίντεο της η πρώην παίκτρια του My style rocks.

Στο βίντεο αυτό αναφέρονται τόσο λεπτομέρειες για το άτομο που θέλησε να την εκμεταλλευτεί κυκλοφορώντας αυτό το υλικό, όσο και για τη δύσκολες στιγμές που πέρασε η ίδια τότε και λόγω της έκθεσης αλλά και προσπαθώντας να διαχειριστεί το θέμα δια της νομικής οδού.

Η Ιωάννα Τούνη «λύγισε» περιγράφοντας το σοκ της όταν πρόσφατα άρχισε να αναδημοσιεύεται υλικό από εκείνο το βράδυ, το οποίο η ίδια δεν γνώριζε καν ότι υπήρχε.

Η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θέλησε να μιλήσει στην σχέση της για όλο αυτό, εφόσον συγκατοικούσαν με τον Χρήστο Τσεβρεντζή και εκείνος γνώριζε για το σκηνικό που είχε συμβεί στο παρελθόν, ωστόσο όπως αναφέρει: 

«Είναι άλλο να το ξέρεις και άλλο να το βλέπει. Το βιντεάκι αυτό μου κόστισε μια πολύ όμορφη σχέση. Ένιωσα πολύ αβοήθητη και πολλή αδικία. Είναι πολύ άσχημο να πληρώνεις ξανά και ξανά για ένα λάθος που έχει συμβεί στο παρελθόν».

«Είναι πολύ άσχημο που ζούμε σε μια κοινωνία που θέλουν να διασύρουν κάποιον έτσι. Έχω δεχτεί ξεφτυλιστικά μηνύματα. Πώς γίνεται να στέλνουν τέτοια μηνύματα σε μια κοπέλα; Είναι πολύ εύκολο να βρεθεί κάποιος σε μια τέτοια θέση. Να προσέχετε με ποιους κοιμάστε. Ο κόσμος είναι πολύ κακός. Δεν θέλω να ξανασυζητήσω αυτό το θέμα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε όλα όσα εξομολογείται η Ιωάννα Τούνη:


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ