Παρεμβάσεις στο Καβροχώρι από την Τοπική Κοινότητα Γαζίου

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Συνεχίστηκαν οι στοχευμένες παρεμβάσεις από την Κοινότητα του Γαζίου, αυτή τη φορά στον πανέμορφο οικισμό του Καβροχωρίου.

Το Συμβούλιο Κοινότητας Γαζίου σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μαλεβιζίου, την Παρασκευή 10 Ιουλίου, προχώρησαν σε παρεμβάσεις που αφορούσαν αιτήματα κατοίκων της περιοχής.

Προχώρησε στην αντικατάσταση και τοποθέτηση στεγάστρου αναμονής σε στάση λεωφορείων με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του επιβατικού κοινού.

Τοποθετήθηκαν νέα κικλιδώματα στο κτίριο που λειτουργούν το Αγροτικό Ιατρείο καθώς και η Βιβλιοθήκη της περιοχής, με γνώμονα την προστασία και την ασφάλεια των επισκεπτών και των κατοίκων.

Τον συντονισμό των εργασιών είχε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου Παρασύρης Βαγγέλης ο οποίος μαζί με τον Αντιπρόεδρο Άσπρη Ιωάννη και μέλη του συμβουλίου επισκέφτηκαν την περιοχή.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...