Επίλυση των προβλημάτων τους ζητάνε οι φοιτητές της Σχολής Μηχανικών

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Αναφορά προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων  με αποδέκτη τηνΥπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέωςκατέθεσε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΜέΡΑ25, Γιώργος Λογιάδης.

Ως αναφορά κατατέθηκε επιστολή διαμαρτυρίας των Φοιτητών της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α).

Με την παρούσα επιστολή οι φοιτητές διεκδικούν την απονομή ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master), όπως στα υπόλοιπα πενταετή τμήματα των πανεπιστημιακών ή πολυτεχνικών Σχολών Α.Ε.Ι της ημεδαπής.

Ακόμα, ζητούν  την ολοκλήρωση εφαρμογής του άρθρου 66 του Ν. 4610/ 7.5.2019 (ΦΕΚ Α΄ 70) για την ισοτίμηση των Τμημάτων της Σχολής Μηχανικών του ΠΑΔΑ με τα αντίστοιχα Τμήματα των Πανεπιστημιακών ή Πολυτεχνικών Σχολών Α.Ε.Ι. της ημεδαπής και της ίδρυσης Πολυτεχνικής Σχολής στο ΠΑΔΑ, στην οποία θα ενταχθούν τα Τμήματα της Σχολής Μηχανικών.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...