Σύσκεψη υγειονομικών σωματείων στο ΠΑΓΝΗ

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Η ανακοίνωση του σωματείου

Σύσκεψη των ΔΣ των σωματείων σε υγεία και πρόνοια συγκαλεί το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ, την Τετάρτη 15 Ιουλίου με αφορμή την Πανυγειονομική στάση εργασίας. 

Η ανακοίνωση του σωματείου:

Με αφορμή την Πανυγειονομική Στάση Εργασίας την Τετάρτη 15 Ιουλίου, καλούμε σε σύσκεψη τα ΔΣ των σωματείων σε Υγεία κ Πρόνοια για να κλιμακώσουμε από κοινού τον αγώνα μας για τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, στις 8πμ στην τραπεζαρία του ΠΑΓΝΗ
(ισόγειο Γ’ κτιρίου)

Συνεχίζουμε & συντονίζουμε τον αγώνα μας:

⇒ Ενάντια στην ομηρία, τον εμπαιγμό και τις απολύσεις χιλιάδων συναδέλφων επικουρικών, συμβασιούχων & εργολαβικών – ΜΟΝΙΜΗ & ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ για όλους με αξιοπρεπείς μισθούς & πλήρη εργασιακά – ασφαλιστικά – επιστημονικά δικαιώματα!

⇒  Για μαζικές προσλήψεις ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού όλων των ειδικοτήτων με βάση τις ανάγκες – Για ΔΗΜΟΣΙΑ & ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

⇒  Για ανάκτηση όλων των απωλειών σε μισθολογικά – εργασιακά δικαιώματα. 

⇒  Για να μπει τέλος στην αβάσταχτη εντατικοποίηση και τις απαράδεκτες συνθήκες δουλειάς. Για να ενταχθούν επιτέλους στα ΒΑΕ όλοι όσοι εργάζονται σε βαριές, ανθυγιεινές κι επικίνδυνες συνθήκες. Για να μην περικοπεί – καταργηθεί το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας. Για να ληφθούν ΤΩΡΑ όλα τα απαραίτητα μέτρα υγείας κι ασφάλειας στους χώρους δουλειάς.

*Η σύσκεψη είναι ανοιχτή σε κάθε συνάδελφο και κάθε εργατικό σωματείο που επιθυμεί να πάρει μέρος*

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...