Συνάντηση των συλλόγων λογιστών Ανατολικής Κρήτης

Petite Perle 300×250

Με πρωτοβουλία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας τμήματος Ανατολικής Κρήτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους συλλόγους λογιστών Ανατολικής Κρήτης με σκοπό τον συντονισμό κοινών δράσεων για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων του κλάδου των λογιστών φοροτεχνικών.

Αποφασίστηκε να προωθηθούν άμεσα στα αρμόδια υπουργεία τα καίρια αιτήματα που απασχολούν τον κλάδο και να ζητηθεί η συμβολή των τοπικών βουλευτών στην προώθηση τους.  

Κοινή διαπίστωση όλων είναι ότι απαιτείτε ο επαναπροσδιορισμός του ρόλου του λογιστή φοροτεχνικού σε επαγγελματικό και ανθρώπινο επίπεδο.

Στη συνάντηση παρέστησαν το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΕΕ/ΤΑΚ , ο Πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηρακλείου κ. Χριστοφοράκης Δημήτρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Οικονομολόγων Ελευθέρων Επαγγελματιών νομού Ηρακλείου κ. Φανουράκης Αντώνης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών Μεσσαράς κ. Κουγιουμουτζής Ζαχαρίας και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Λασιθίου κ.κ. Μαρκάκης Μανώλης και Κασωτάκης Γιώργος.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ